Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

De huisliften van thyssenkrupp Home Solutions

Moderne woningen worden tegenwoordig steeds vaker voorzien van een stijlvolle huislift. Een lift in huis geeft een luxe uitstraling aan uw woning, veel gemak, maakt uw woning levensloopbestendig en soms is plaatsing een pure noodzaak. Waarom u ook kiest voor een lift in huis, door gebruik van moderne technologieën is een mooi (compacte) model wellicht dichterbij dan u denkt.

De liften specialist

thyssenkrupp staat bekend als specialist in huisliften, ook voor een lift in huis bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Een lift wordt op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden altijd door ons op maat gemaakt. Overweegt u om een lift in huis te laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Een lift in huis is een investering in de toekomst

Met een lift in huis creëert u niet alleen veel gemak en toegankelijkheid voor later, het is ook nog eens een waarde-verhogende investering voor uw woning. Een lift is bij verminderde mobiliteit een prachtig alternatief van de traplift. Een thuislift biedt echter nog meer voordelen waarmee u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de was of boodschappen vervoeren, en alle verdiepingen blijven bereikbaar met een eventule rolstoel of rollator.

Een stijlvolle lift past in bijna elke woning

Het plaatsen van een lift in uw meerlaagse woning is wellicht minder ingrijpend dan u denkt. Voor de installatie van een thuislift is namelijk maar weinig ruimte nodig. Voor een lift van thyssenkrupp is geen machinekamer nodig en de benodigde ruimte onder de lift (de put) is minimaal. Onze liften zijn bovendien eenvoudig te bedienen, zijn door hun innovatieve ontwerp zeer onderhoudsvriendelijk en draaien zeer energiezuinig op uw standaardstoomvoorziening (230 V).

De installatie is altijd maatwerk. Hierbij worden uw wensen meegenomen, zodat de lift perfect past bij uw interieur. Kies hieronder uit 3 verschillende lift-modellen op basis van het hefvermogen, de hefhoogte, snelheid, aandrijving, elektrische aansluiting en putdiepte. Gebruik de configuartor hieronder om uw eigen lift samen te stellen:

Hoe ziet uw huislift er uit?
Hoe ziet uw huislift er uit?

de configurator

Vergelijk de liften van thyssenkrupp en kies de huislift die bij u past

H100 H200 H300
Maximaal Hefvermogen 250-450 kg 250-450 kg 250-450 kg
Liftput 5 cm of talud 12 cm of talud 14 cm of talud
Kleinste buitenmaat 90 x 94 cm 76 x 115 cm 80 x 124 cm
Grootste buitenmaat 144 x 154 cm 160 x 152 cm 180 x 170cm
Maximaal aantal stopplaatsen 6 6 6
Maximale hoogte 12 meter 13 meter 16 meter
Aandrijving Spindel/bout - 230 volt Hydraulisch
230 volt
Tandwiel/contragewicht - 240 volt
Italiaans design #25 #25 #25
Rolstoelvriendelijk #25 #25 #25
Binnenopstelling #25 #25 #25
Buitenopstelling - #25ceb -
Glazen schacht #25ceb #25ceb #25ceb
Als complete zelfstandige schacht geleverd #25 #25ceb #25ceb
In te bouwen in een bouwkundige schacht - #25ceb #25ceb
Legenda #25 Standaard #25ceb Optioneel

Zorgeloze installatie en onderhoud

thyssenkrupp thuislift

Het plaatsen van een lift is in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen complex en ingrijpend project. Vanaf de aankoop van een lift begeleiden onze specialisten u geheel zorgeloos naar de installatie en houden we uw lift in topconditie door jaarlijks onderhoud (optioneel). Onze montagedivisie is ISO14001 en OHSAS18001 gecertificeerd. Dat geeft u en onszelf een veilig en vertrouwd gevoel. Natuurlijk is onze servicedesk ook altijd bereikbaar en kunnen wij u op elk moment van dienst zijn door ons landelijk netwerk met geschoolde servicemonteurs.

Niet alleen voor nieuwbouw huizen

HE1 lift in huis geplaatst in bestaande woning

Wilt u bij verminderde mobiliteit (later) graag thuis blijven wonen, maar is in uw huis geen rekening gehouden met extra ruimte voor een lift? Dan is dat toch geen probleem! Een veelgehoorde misvatting is dat een lift alleen kan worden geplaatst in nieuwbouwwoningen. Terwijl dat vroeger inderdaad zo was, biedt de technologie van vandaag veel meer mogelijkheden. Liften van thyssenkrupp kunnen zonder al teveel aanpassingen ook prima in bestaande woninigen worden geplaatst. Waarschijnljk ook die van u. Dit heeft alles te maken met de compacte uitvoering van onze moderne huisliften. De liften zijn zo ontwikkeld, dat veel ruimte voor en schacht vaak niet nodig is. Omdat een lift tegenwoordig minder complex is dan vroeger, is de aanschaf ook betaalbaarder geworden.

Uw eigen huis rolstoeltoegankelijk

HE5 Elegance thuislift van thyssenkrupp rolstoeltoegankelijk

Omdat onze liften altijd op maat worden gemaakt, kan uw lift rolstoelvriendelijk worden uitgevoerd. Het is fijn dat u hierdoor in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Zo kunt u met uw rolstoel alle verdiepingen van uw woning blijven gebruiken. Onze adviseur bespreekt graag met u de noodzakelijke of gewenste afmetingen van de lift.

Een huislift kopen: hoe het werkt

Overweegt u om een thuislift van thyssenkrupp te kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Mogelijk worden deze al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Bent u al klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van thyssenkrupp bij u thuis de lift inmeten. Deze wordt vervolgens op maat gemaakt in onze fabriek en bij u thuis gemonteerd door onze gespecialiseerde installateurs.

Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!

Vul hier uw naam en achternaam in en geef aan of u een man of vrouw bent.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL