Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

H100 huislift compacte en veilige lift

Een lift in huis is een ultieme vorm van comfort en geeft een luxe uitstraling aan uw woning. Wist u dat een lift zeer waarschijnljk ook zonder ingrijpende verbouwing in uw woning kan worden geplaatst? De minimaal benodigde ruimte voor het plaatsen van onze H100 huislift is nog geen vierkante meter. Deze prachtige lift maakt gebruik van de geavanceerde spindel aandrijftechnologie. Wilt u weten of de compacte H100 huislift zou passen in uw woning? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Benieuwd wat een huislift voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

0800-5003
0800-5003

Ruimtebesparende veilige huislift van hoogwaardige kwaliteit

De H100 huislift is onze meest compacte en functionele lift voor in huis. Er is zelfs geen machinekamer voor nodig. En met een hoogte van slechts 2430mm past de lift perfect in elke ruimte zonder dat dit ten koste gaat van de afmetingen van de cabine n de liftdeur. Maar, een thuislift moet niet alleen compact zijn en aan alle veiligheidsnormen voldoen, de lift moet natuurlijk ook passen bij uw interieur en het ontwerp van uw woning. Het Italiaanse design van deze lift kan met verschillende opties nar uw smaak worden uitgevoerd.

Kiest u voor de H100 huislift?

Dan kiest u voor een stijlvolle lift die is ontworpen vanuit ruimtebesparend oogpunt. De lift neemt minimale ruimte in beslag en wordt daarom veel geplaatst in bestaande woningen waar vooraf geen rekening is gehouden met ruimte voor een luxe huislift. Natuurlijk wordt de H100 na het inmeten met oog voor detail en veiligheid voor u op maat gemaakt. Zoals u van thyssenkrupp Home Solutions mag verwachten. Al onze huisliften zijn bijvoorbeeld standaard uitgerust met een 'soft start/ stop techniek'. Kies voor wanden van glas of voor een ander soort materiaal dat past bij uw interieur. We maken gebruik van hoogwaardig kwalitatieve onderdelen en houden rekening met uw persoonlijke wensen.

Productspecificaties H100 huislift:

Specificaties H100 Huislift

Technische specificaties Europese Machine richtlijn 2006/42/EC
Europese norm EN81-41
Hefvermogen 250-400 kg
Hefhoogte Maximaal 12 meter
Snelheid 0,15 m/s
Stopplaatsen Maximaal 6 stopplaatsen
Aandrijving Spindel en directe aandrijfmoer
Stuurspanning 24V
Motorvermogen 1,5 kW
Putdiepte 50mm (in geval van drempel/oprijneus is geen put vereist)
Platformbediening 'Hold to run'
Bediening op verdieping (op liftdeur) 'One-touch' oproep
Nooddaalsysteem Nooddaalsysteem met accu's
Minimale afmeting buitenmaat 900x940mm
Maximale afmeting buitenmaat 1505x1730mm

Bent u op zoek naar een volledig aanpasbare lift? Bekijk dan de huislift H200. Voor maximale luxe en een lift met alle mogelijke innovatieve technologieën neemt u een kijkje bij de huislift H300.

Technische tekeningen H100

thyssenkrupp Home Solutions stelt kant-en-klare lift DWG-bestanden beschikbaar. Met deze technische bestanden kunnen ontwerpers onze verschillende huisliften direct toevoegen aan uw project in AutoCAD. Gaat een architect of aannemer voor u aan de slag met een lift in uw huis?

Download hier uw technische tekeningen en bestektekeningen

Innovatieve huisliften van thyssenkrupp Home Solutions

De H100 huislift is ondereel van de innovatieve thuisliften range van thyssenkrupp. Bekijk een aantal mogelijkheden in deze korte video.

Een H100 huislift kopen en plaatsen: hoe het werkt

Overweegt u om een huislift van thyssenkrupp te kopen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie over de H100 huislift. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Bent u klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van thyssenkrupp de lift bij u inmeten. Deze wordt vervolgens op maat gemaakt in onze fabriek en daarna in uw woning geplaatst door onze installateurs.

Wilt u meer informatie ontvangen over de huisliften van thyssenkrupp?

Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL