De kroon op Duitse engineering
en Italiaans design


H300 Huislift: Comfortabel, fluisterstil en luxueus

H300 Huislift thyssenkrupp, precisie techniek met aantrekkelijk design

Ervaar het beste van Duitse techniek in Italiaans design met de H300 Huislift van thyssenkrupp. Omarm de efficiënte engineering van een liftbedrijf van wereldklasse met een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw huis.

Door de overbrengingloze motor is de H300 fluisterstil en met de vele keuzemogelijkheden, stelt u uw eigen lift samen die perfect past in uw interieur.

Duitse engineering van een liftbedrijf van wereldklasse

Omarm het beste van het Italiaanse ontwerp met een uitgebreid scala aan elegante en stijlvolle opties. Kies uw perfecte combinatie van kleuren, materialen en overige opties en combineer deze voor een perfecte match in uw huis.

Door onze toonaangevende deskundigheid in lifttechnologie, hebben we de best mogelijke oplossing ontwikkelt voor een huislift die tal van configuraties en een reeks van platformafmetingen biedt om te voldoen aan al uw eisen.

De H300 maakt gebruik van de best mogelijke huislifttechnologie en biedt een oplossing die extreem energiezuinig, efficiënt en bijna geruisloos is. Combineer dit met onze grondige aanpak van engineering en onze liefde voor Italiaans design en u bent verzekert van een milieuvriendelijke oplossing die perfect past in uw interieur.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseurOok een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Een oase van rust

De H300 Huislift van thyssenkrupp: Een oase van rust

Door onze technische expertise ontwikkelden wij een lift met een overbrengingloze motor die extreem stil is in gebruik. Het resultaat is een krachtige lift in uw huis die u nauwelijks hoort, ook niet als u er vlak naast staat.

Combineer dit met de soft start-stop technologie, de stijlvolle cabine en een tal van luxe opties en de H300 huislift is het pronkstuk in uw huis.

Veiligheid zit in ons DNA

H300 Huislift van thyssenkrupp: Veiligheid zit in ons DNA

De H300 huislift is uitgerust met een uitgebreide lijst aan veiligheidskenmerken. Als basisnorm is de elektronica met veiligheidsnorm SIL3 gecertificeerd. Dat maakt dat de H300 gecertificeerd is met de hoogst mogelijke veiligheidsnorm op de markt van platformliften. En mocht de stroom uitvallen, dan werkt de H300 op een reserve batterij.

Soft start-stop systeem

Soft start-stop systeem H300 huislift thyssenkrupp

Wij weten dat de reis tussen twee of meer verdiepingen in uw eigen huis makkelijk en comfortabel moet zijn. Door middel van de overbrengingloze motor verzorgt de H300 een soepele en stille rit van begin- tot eindpunt. Daar komt nog bij dat, net als alle thyssenkrupp huisliften, deze lift uitgerust is met een passend soft start-stop systeem. Met een enkele druk op de knop zal de lift in beweging komen. Daarnaast is iedere lift uitgerust met een passende handrail om de reis comfortabel en veilig te laten verlopen.