Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

De H300 huislift; een luxe comfortabele lift in huis

De H300 huislift is onze grootste lift en brengt u desgewenst tot wel 18 meter hoog. Dit model biedt evenals de H200 alle technische en esthetische mogelijkheden die u kunt wensen bij de aankoop van een lift voor thuis, maar wordt aangedreven door een tandriem/ contragewicht. Dit betekent een nóg soepelere start en stop, en fluisterstil in gebruik. Het Italiaanse ontwerp van de H300 is stijlvol en elegant. Met alle denkbare afwerkingsopties wordt de uitstraling van deze lift volledig afgestemd op de rest van uw interieur. Wilt u weten of de H300 huislift zou passen in uw woning? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Benieuwd wat een huislift voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

0800-5003
0800-5003

Het pronkstuk in uw woning, energiezuinig en fluisterstil

Heeft u alle ruimte en middelen om een lift volledig op maat te laten ontwerpen voor uw woning? Dan is de H300 het model bij uitstek. Deze lift is niet alleen maximaal aanpasbaar, er wordt ook gebruik gemaakt van de best mogelijke huislifttechnologie. Het resultaat is een comfortabele, vrijwel geruisloze rit tussen verschillende verdiepingen en een extreem energiezuinig verbruik. De elektronica is met veiligheidsnorm SIL3 gecertificeerd. Mocht de stroom thuis uitvallen, dan werkt de H300 verder op een eigen reservebatterij. Op deze manier komt uw lift altijd weer veilig beneden. Naast de reservebatterij is de H300 uitgerust met een uitgebreide lijst aan veiligheidskenmerken, waaronder een bijpassende handrail voor extra houvast tijdens de rit.

Kiest u voor de H300 huislift?

Dan kiest u voor een prachtige, energiezuinige en fluisterstille thuislift van Italiaans design. Net als elke andere huislift van thyssenkrupp Home Solutions is deze lift standaard voorzien van een ‘soft start/stop techniek’ en de H300 is gecertificeerd met de hoogst mogelijke veiligheidsnorm. De lift is leverbaar met wandafwerking van glas, maar u kunt ook kiezen voor afwerking met een ander soort materiaal dat goed past bij uw interieur. We maken bij de productie van de H300 gebruik van hoogwaardig kwalitatieve onderdelen en houden rekening met al uw persoonlijke wensen.

Productspecificaties H300 huislift:

Specificaties H300 Huislift

Technische specificaties Europese Machine richtlijn 2006/42/EC
Europese norm EN81-41
Hefvermogen 250-400 kg
Hefhoogte Maximaal 16 meter
Snelheid 0,15 m/s
Stopplaatsen Maximaal 6 stopplaatsen
Aandrijving tandriem/contra-gewicht
Aansluitspanning 230V
Totaal aantal mogelijke maten 40 standaard maten en maatwerk
Put diepte 140mm
Platformbediening 'one-touch'
Bediening op verdieping (op liftdeur) 'One-touch' oproep
Nooddaalsysteem Nooddaalsysteem met accu's
Minimale afmeting buitenmaat 80 x 124 cm
Maximale afmeting buitenmaat 180 x 170 cm

Bent u op zoek naar een volledig aanpasbare luxe hydraulische lift? Bekijk dan de huislift H200. Thyssenkrupp maakt ook huisliften voor zeer kleine ruimtes. Onze H100 huislift kan al worden geplaatst op minder dan een vierkante meter in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen

Technische tekeningen H300

thyssenkrupp Home Solutions stelt kant-en-klare lift DWG-bestanden beschikbaar. Met deze technische bestanden kunnen ontwerpers onze verschillende huisliften direct toevoegen aan uw project in AutoCAD. Gaat een architect of aannemer voor u aan de slag met een lift in uw huis?

Download hier uw technische tekeningen en bestektekeningen

Innovatieve huisliften van thyssenkrupp Home Solutions

De H300 huislift is onderdeel van de innovatieve thuisliften range van thyssenkrupp. Bekijk een aantal mogelijkheden in deze korte video.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseur Ook een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.
Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!

Vul hier uw naam en achternaam in en geef aan of u een man of vrouw bent.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL