Huislift prijs

Met de huisliften van thyssenkrupp Home Solutions bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst. Uw gehele huis blijft namelijk comfortabel bereikbaar.

Huisliftprijs van thyssenkrupp

thyssenkrupp, expert in liftinstallatie sinds 1953, maakt huisliften voor u op maat. Bij ons ontvangt u hoog comfort tegen een scherpe prijs. Maar hoe wordt die scherpe prijs voor een huislift bepaald? Dit hangt deels af van het model lift dat u wilt kopen, maar ook van de individuele behoeften en de eigenschappen van uw woning. Dat heeft allemaal invloed op de prijs van een huislift.

Vergelijk de huisliften

thyssenkrupp biedt vier modellen huisliften. Ieder model kent een eigen prijsklasse. Welk model u kiest, is helemaal aan uzelf. Als u de huisliften met elkaar vergelijkt zult u zien dat, naarmate de kosten voor de categorie huisliften hoger worden, ook de functionaliteiten van de huislift toenemen. Denk bijvoorbeeld aan het comfort, het maximale gewicht en het design.

Waardestijging woning

HE5 Elegance huislift van thyssenkrupp rolstoeltoegankelijk

Een huislift lijkt in de eerste instantie een grote investering, maar wel één die rendeert. Deze investering levert u toegankelijkheid en vrijheid van bewegen in uw eigen woning, nu en voor later. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat de waarde van een woning kan stijgen, als daar een huislift in is geïnstalleerd. De investering zal zich dus niet alleen terugverdienen in een verhoogd comfort, maar ook in mogelijke waardestijging van uw woning.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseurOok een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Wilt u meer informatie over de huislift prijs?

Wilt u meer weten over de installatie en de prijs van een huislift? Onze medewerkers helpen u graag verder met het vergelijken van de huisliften. Stel gerust uw vragen door gratis te bellen naar 0800- 5003 of contact op te nemen via het contactformulier.