Wat kost en huislift van thyssenkrupp

Wat kost een huislift van thyssenkrupp?

De prijs van een huislift is sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen, het model lift dat u kiest en de beschikbare ruimte in uw huis. Een lift voor thuis wordt altijd op maat gemaakt en heeft daarom geen standaard prijskaartje. Wat wel zeker is, is dat een huislift van thyssenkrupp veel waarde voor uw geld betekent. Onze huisliften worden geleverd met veel comfort en hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vergelijk onze huisliften, maak een keuze en ontvang een huislift prijs

Binnen ons assortiment huisliften vindt u 3 verschillende modellen. De zeer compacte H100 lift, de volledig aanpasbare hydraulische H200 lift en onze fluisterstille lift met maximale ruimte en comfort, de H300. Elk model kent een eigen prijsklasse die voornamelijk wordt bepaald door het aantal functionaliteiten van de lift. Denk aan het formaat, het maximale hefgewicht, de afwerkingsmaterialen en in hoeverre u het design wilt laten aansluiten op uw bestaande interieur. Vergelijk hier zelf onze huisliften. De opties voor uw woning bespreekt u het beste met onze liftadviseurs. Zij maken voor u graag een offerte op maat.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseurOok een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Waardestijging van de woning

Huislift prijs thyssenkrupp Home Solutions

huislift van thyssenkrupp Home Solutions

Een huislift lijkt in eerste instantie een grote investering. Het is echter een investering in luxe en comfort die zichzelf terugverdient. Een huislift levert u toegankelijkheid en bewegingsvrijheid in huis, nu en voor later. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat de waarde van een woning vaak stijgt na de installatie van een huislift. De plaatsing van een huislift zal dus niet alleen renderen in een verhoogd comfort, maar ook in mogelijke waardestijging van uw huis.

Meer informatie over de prijs van een huislift?

Wilt u meer weten over onze huisliften en de kosten van een liftinstallatie? Neem dan contact op met onze liftadviseurs. Stel uw vragen via het gratis telefoonnummer 0800- 5003 of maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier..

Onze liftadviseurs helpen u graag bij het vergelijken en kiezen van een lift voor thuis. Voor het maken van een offerte komen zij bij u langs om uw woning en de beschikbare ruimte te bekijken. Dit is belangrijk, omdat er veel factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Denk aan de hoogte, het aantal verdiepingen, de toegang tot de lift en eventuele obstakels om rekening mee te houden. Bespreek tijdens het bezoek de mogelijkheden voor uw woning. Op basis van uw wensen maken wij vervolgens de prijsopgaaf.