Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Download gratis de lift DWG-en PDF bestanden van thyssenkrupp Home Solutions

Thyssenkrupp Home Solution biedt u zogenoemde kant-en-klare lift DWG-bestanden aan. Met deze technische bestanden kunt u de verschillende huisliften direct toevoegen aan uw project in AutoCAD.

Maakt u geen gebruik van AutoCAD, maar wilt u wel de lift DWG-bestanden van onze huisliften inzien? Gebruik dan één van de vele online DWG viewers. U vind hier meer informatie over deze online tools.

Meer informatie over de huisliften van thyssenkrupp? Neem dan gerust contact met ons op: 0800 5003.

Downloads H100 serie

Bestektekeningen huisliften

De H100 huislift maakt gebruik van spindel-technologie en is de meest compacte huislift van thyssenkrupp. De minimaal benodigde ruimte voor het plaatsen van de lift is nog geen vierkante meter. De lift is zo ontworpen dat er geen machinekamer nodig is. Daardoor is de lift ideaal toe te passen in uw bestaande woning, maar ook in nieuwbouw.

H200 serie

Downloads H200 huislift

De H200 maakt gebruik van hydraulische technologie. Samen met de ontelbare geavanceerde, elegante en stijlvolle opties zorgt dit ervoor dat de H200 de meest aanpasbare lift is. Zowel vanuit technisch als esthetisch oogpunt.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact