Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Met de lift naar uw slaapkamer

Een lift in eigen huis wordt door veel mensen als onhaalbaar gezien. Toch behoort een huislift wel degelijk tot de mogelijkheden om uw woning weer optimaal begaanbaar te maken.

Huislift thyssenkrupp maakt het mogelijk

We willen het niet, maar we krijgen er bijna allemaal ooit eens mee te maken. Die dag dat het traplopen je tegen begint te staan. Maar je oh zo vertrouwde huis en buurtje verlaten om een gelijkvloerse woning te zoeken, dat gaat toch ook weer een stap te ver. De oplossing is eigenlijk heel simpel, maar wordt toch door velen over het hoofd gezien of als onhaalbaar bestempeld. En dat terwijl een lift in eigen huis wel degelijk echt tot de mogelijkheden behoort.

Vrijwel iedereen is wel bekend met de trapliften van thyssenkrupp, maar we leveren ook huisliften. En behalve het gemak en de vrijheid van probleemloos in alle kamers van het huis kunnen komen, geeft zo’n lift een enorm luxe uitstraling aan het huis. Een investering dus die de waarde van de woning doet stijgen. De huislift is een mooi alternatief voor de traplift en biedt zelfs een aantal voordelen ten opzichte van deze oplossing. Mensen in een rolstoel bijvoorbeeld zullen er veel gemak van ervaren. Bovendien kan een traplift meerdere mensen tegelijk vervoeren, indien nodig met zware boodschappen of een wasmand. De huislift van thyssenkrupp is een zeer stille oplossing die gebouwd wordt zonder machinekamer; er is daarom heel weinig ruimte nodig om de voorziening te plaatsen.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseur Ook een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Installatie thuislift in zowel nieuwe als bestaande woningen

Over huisliften bestaan nog wat misverstanden. Bijvoorbeeld dat een huislift alleen in nieuwbouwwoningen geplaatst kan worden. Maar omdat voor onze huislift nauwelijks ruimte nodig is voor een put, zijn ook bestaande woningen prima geschikt voor een huislift.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Met de lift naar de slaapkamer is op deze manier dus helemaal geen utopie meer. In 2018 introduceert thyssenkrupp trouwens drie compleet nieuwe huisliften. Ook deze liften zijn natuurlijk eenvoudig te bedienen met standaardstroomvoorziening en vereisen nog minder onderhoud dan hun voorgangers. Bovendien zorgen servicemonteurs altijd voor een passend antwoord op eventuele vragen. En niet geheel onbelangrijk om te weten: huisliften zijn erg energiezuinig.

Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!

Vul hier uw naam en achternaam in en geef aan of u een man of vrouw bent.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL