Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Dankzij de traplift meer dochter dan mantelzorger

Dochter of mantelzorger? Traplift ontzorgt mantelzorger

De druk op mantelzorgers wordt steeds groter nu senioren langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. Meestal hebben de kinderen de rol van mantelzorger op hen genomen. Naast het verzorgen zijn er ook zorgen, meestal om de veiligheid in huis. En vaak is de trap de grootste zorg. Maar wat moet en kun je als dochter annex mantelzorger doen? Lees hieronder het verhaal van een dochter die een mooie oplossing gevonden heeft.

Minder zorgen dankzij traplift van thyssenkrupp

"Ruim 50 jaar zorgde mijn moeder voor mij. Maar nu zijn de rollen omgedraaid. Mijn moeder loopt tegen de 80 en haar gezondheid gaat achteruit. Ze heeft al een paar jaar moeite met ademhalen en moet af en toe gebruik maken van zuurstof. Ik ben zelf een werkende moeder met een druk gezinsleven. Daar komt nu de zorg voor mijn moeder bij. Begrijp met niet verkeerd, ik zorg met alle liefde voor haar zoals ze ook voor mij gezorgd heeft, maar de angst dat er haar iets overkomt is groot.

Ik was het meest ongerust over de trap. Eén misstap of een verkeerde beweging en ze zou kunnen vallen. Over de gevolgen van zo’n val wil ik niet eens nadenken. Als baby en klein meisje droeg mijn moeder mij altijd de trap op om mij in bed in te stoppen. Dezelfde trap! Mijn ouders wonen hier al 50 jaar met veel plezier en kennen iedereen uit de buurt. Moet je dan tegen ze zeggen “Ga maar verhuizen”?"

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer deze maand van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met het eind van lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift. Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Ik heb de hulp ingeschakeld van thyssenkrupp en zij boden mijn ouders en mij een hele mooie oplossing in de vorm van een traplift. Deze traplift zorgt er nu voor dat mijn moeder veilig naar boven kan, net als vroeger. De stoel van de lift draait bovenaan de trap van het trapgat weg zodat ze veilig kan uitstappen. Daarnaast blijft de trap ook vrij beloopbaar voor mijn vader en mij, zodat wij ook veilig naar boven kunnen om voor mijn moeder te zorgen.

Het is cliché, maar dit hadden we jaren eerder moeten doen. Nu kan mijn moeder weer zonder pijn en moeite naar boven en ben ik weer gerust.”

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact