Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Maak uw huis toegankelijk

Is uw eigen huis wel toegankelijk genoeg?

Kunt u zich veilig en vrij in uw eigen woning bewegen? Of heeft u last van de drempels waar u niet gemakkelijk met uw rollator overheen komt? We geven u graag advies over de mogelijkheden om uw huis toegankelijker en veiliger te maken.

Maak uw huis weer toegankelijk

Het aantal 65-plussers dat na een val op de spoedeisende eerste hulp (SEH) belandt, is in tien jaar met 40 procent gestegen . Vaak gebeuren deze valongelukken in en om huis. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen op de markt die het dagelijkse leven van de senior vergemakkelijken en veiliger maken. We delen graag een aantal oplossingen die uw huis toegankelijker en veiliger maken.

  • Voorkom struikelen
    Kleden, drempels, losse snoeren, spullen op de trap of bijzettafeltjes: het zijn allemaal dingen waarover u kunt struikelen. De eerste stap in het toegankelijker maken van uw huis, is deze veroorzakers van valpartijen weg te halen. Laat tafeltjes die niet in de loop staan op dezelfde plek, zorg voor goede verlichting en houd ruimte zodat u zich vrij kunt bewegen. Zo vermindert u het risico op vallen.
  • Drempelhulp
    Een drempelhulp zorgt ervoor dat u gemakkelijker de hoogte van de drempel kunt overbruggen, standaard is dat toch een hoogteverschil van 5 centimeter. Met een drempelhulp hoeft u niet langer uw rollator op te tillen, wat u veel minder kracht kost. De meeste drempelhulpen zijn uitgevoerd met antislip, waardoor het risico op vallen minder groot is.
  • Antislipmatten en beugels
    Om te voorkomen dat u uitglijdt in bad of douche, kunt u antislipmatten neerleggen of strips op de vloer plakken. Om gemakkelijk op te staan, zijn beugels natuurlijk een veilige keuze. Wist u dat er ook opvouwbare toiletsteunen zijn? Deze steun helpt u bij opstaan van het toilet, niet alleen thuis, maar ook als u op visite gaat.

Hoe veilig is uw huis?

Naarmate u ouder wordt, zijn er onderdelen in huis die uw veiligheid kunnen aantasten. Het is verstandig uw woning aan te passen zolang u fit bent, zodat u direct kunt profiteren van de aanpassingen. Wanneer het echt nodig wordt, geniet u van extra comfort en veiligheid. Maar weet u eigenlijk waar de risico’s in uw huis liggen? Het grootste risico is uw trap. Dit risico is eenvoudig weg te nemen door het plaatsen van een traplift. Graag informeren wij u over de mogelijkheden op uw trap, zodat u straks weer veilig over uw trap kunt gaan. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Vrijblijvende trapliftofferte aanvraag bij thyssenkrupp Home Solutions

In 2 stappen bent u klaar
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvende offerte
Vul uw correcte postcode in
Voer uw telefoonnummer in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw trapliftofferte aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact