Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Blijf gezond en vitaal

Gezond leven betekent voldoende beweging, gezond eten, goed omgaan met stress en niet roken. Zo houdt u uw lijf, maar ook uw hart, vaten en geest in conditie. Wij geven u een aantal tips om gezond te leven.

Tips om gezond te leven en vitaal te blijven:

 • Beweging
  Met de stijgende leeftijd verliezen veel ouderen aan kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie. Dagelijks een half uur bewegen houdt u fit en actief, en helpt ook uw hart en vaten gezond te houden. De Hartstichting geeft tips hoe u in beweging kunt blijven.
 • Vocht
  Senioren moeten meer drinken dan jongeren, het advies luidt om dagelijks 1,7 liter vocht te drinken. Dit komt omdat ouderen vaak minder eten dan jongeren en daarom ook minder vocht uit eten halen. U hoeft niet per se water te drinken, maar het is wel een gezonde keuze.
 • Groente en fruit
  Groente en fruit zitten boordevol goed stoffen die u gezond houden. Maar de behoeften van senioren zijn anders dan die van jongeren. Gebruik bij iedere maaltijd groenten, bijvoorbeeld door tomaat of komkommer bij uw brood te eten. Ook het eten van fruit en volkorenproducten is goed. Deze gezonde voeding zorgt voor een betere stoelgang, vermindert het risico op hart- en vaatziekten en geeft u de juiste energie voor de hele dag.
 • Mentaal gezond
  Gezondheid draait niet alleen om gezond eten en drinken, ook uw mentale gezondheid houdt u scherp. Met behulp van geheugenspelletjes kunt u uw geheugen trainen, waardoor uw concentratie, aandacht en mentale prestaties verbeteren. U kunt spelletjes vinden om op de computer of tablet te spelen, maar u kunt ook uw vrienden en kennissen uitdagen voor een potje schaak of het leggen van een kaartje. Zo onderhoudt u meteen ook uw sociale contacten!

Bent u helaas niet meer zo vitaal als u wenst, maar wilt u wel gebruik blijven maken van al uw woonlagen? Dat kan! Kies voor meer veiligheid op uw trap met de S200 Traplift. De S200 traplift past op bijna elke trap en zorgt ervoor dat uw trap niet langer een obstakel vormt.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact