Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Tot op hoge leeftijd comfortabel thuis blijven wonen, is dat niet wat iedereen graag wil? Om een woning daarvoor geschikt te maken, is het soms nodig om enkele aanpassingen te doen. Denk aan het laten plaatsen van douche- en toiletbeugels, het aanbrengen van antislip-tegels in de badkamer, het verwijderen van obstakels zoals drempels en bijvoorbeeld de installatie van een traplift.

Langer thuis wonen

Een leven lang genieten van uw eigen huis

Onze trapliftadviseurs horen vaak dat men denkt dat een traplift een grote verbouwing betekent. Maar gelukkig is verbouwen niet nodig! Na een adviesgesprek bij u thuis wordt uw traplift ingemeten en op maat geproduceerd. Een traplift wordt al 2 tot 3 weken later in enkele uren op uw trap gemonteerd. Met de techniek van thyssenkrupp Home Solutions kunt u op een comfortabele en veilige manier toch nog vele jaren van uw eigen huis blijven genieten!

Een traplift plaatsen is relatief eenvoudig, de kosten zijn voor de meesten te overzien (eventueel met hulp vanuit de wmo of pgb) en het is werkelijk dé oplossing voor senioren die iedere verdieping in huis willen blijven gebruiken. Onze trapliften worden geplaatst in nieuwbouw en bestaande bouw, op brede trappen en zeer smalle, steile trappen. Ook spiltrappen en wenteltrappen in huizen van soms meer dan 100 jaar oud worden weer toegankelijk en blijven ruim beloopbaar voor andere trapgebruikers.

Vanwege gezondheidsproblemen kreeg De heer Van Druenen moeite met het nemen van de wenteltrap. Hij liet een traplift van thyssenkrupp plaatsen: “Wij kunnen nu de wenteltrap helemaal gebruiken, zowel lopend als met de traplift.”

Een oude, krappe trap? Geen probleem voor thyssenkrupp!

Vooral in wat verouderde woningen komen we smalle en steile trappen tegen. Vroeger werden vaak complexe trappen geplaatst, met de onderste treden zelfs vlak naast een deur. Moderne bouwbesluiten zijn ook in wat nieuwere woningen (nog) niet altijd toegepast. Voor u zou dit zomaar eens de reden kunnen zijn dat u op een gegeven moment uw eigen trap niet meer veilig zelfstandig op komt. Een traplift plaatsen op zo’n ‘typisch Nederlandse trap’ is voor thyssenkrupp geen enkel probleem.

"Nooit gedacht dat een traplift mogelijk was op onze smalle steile trap. Toch gelukt!”

Veel van onze klanten vroegen zich op voorhand af of een smalle trap na het plaatsen van een traplift ook nog wel beloopbaar blijft voor overige trapgebruikers. In 99% van de gevallen vinden we daarvoor een gepaste oplossing. Bovendien plaatsen we de rail waar mogelijk altijd aan de korte zijde van de trap.

Een traplift op maat die stijlvol past bij uw interieur

Elke traplift van thyssenkrupp wordt in onze fabriek op maat gemaakt, nadat deze bij u thuis is ingemeten. Bij een trap met (krappe) bochten kiest u voor de S200. Deze traplift is uniek in zijn soort en past op vrijwel iedere trap door de gepatenteerde ASL-technologie. De uitgebreide standaard opties zijn typerend voor deze traplift: stoelbekleding in het materiaal en de kleurstelling van uw eigen keuze, gebogen armleuningen voor een extra veilig gevoel en een stoel die bovenaan de trap wegdraait van de diepte, zodat u veilig kunt uitstappen.

Bij een (steile) rechte trap kiest u voor onze Levant Classic of Levant Comfort. Ook deze modellen bieden u verschillende opties voor maximaal comfort en maatwerk. Denk aan een luxere stoel die past bij uw interieur of een geïntegreerd telefoontoestel.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact