Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Door traplift meer kwaliteit van leven

Mevrouw Drexhage wilde niet verhuizen. Ze wilde het liefst blijven wonen in het huis dat ze kende. In haar eigen vertrouwde omgeving bij Hoorn. Een verhuizing an sich leek haar bovendien ook een enorme onderneming. Vanwege haar gezondheid werd traplopen echter steeds lastiger en een traplift op de oude steile trap in haar meer dan 100 jaar oude woning leek haar geen optie. Gelukkig bleek het tegendeel waar en sinds kort kan mevrouw Drexhage met een Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions weer genieten van elke verdieping in haar huis.

“Ik dacht, een traplift kan nooit op mijn trap! Maar bij thyssenkrupp dus wel. Ik was echt verbaasd dat het kon.”

Blijven wonen in de bekende omgeving

Haar verslechterende gezondheid en de wens om thuis te blijven wonen, zorgden ervoor dat ze zich ging oriënteren op de mogelijkheid van een traplift. Haar buren hadden er immers ook een! “Ik kom heel moeilijk de trap op en mijn situatie gaat achteruit. Op een bepaald moment dacht ik bij het nemen van de trap gewoon: ‘Ik geloof dat ik toch maar eens aan een traplift ga’. Verhuizen is nog niet zo gemakkelijk en ik heb een heel erg leuk huis in een leuke buurt. Ik wil hier dus graag blijven.”

Toen ze met haar gesteldheid bijna niet meer de nauwe, steile trap op kon komen, moest het er echt maar eens van komen. “Op een gegeven moment nam ik alleen nog de trap als ik ’s avonds naar bed ging en ’s morgens na het opstaan. Tussendoor ging ik de trap niet meer op. Dus ik deed met de bovenverdieping niets anders meer dan slapen en douchen.” Na contact met verschillende trapliftaanbieders, koos ze vol vertrouwen voor de Swing traplift van thyssenkrupp. “De aanpak en de manier van uitleggen beviel me. Ze weten wel wat ze doen en ik vind het een prettig bedrijf. Ik ben er zeer tevreden over.”

Traplift op een ouderwetse trap

Het laten plaatsen van de traplift had ze vanwege haar gezondheidsproblemen al geruime tijd in gedachten, maar lang uitgesteld. Haar woning van 115 jaar oud heeft namelijk een ‘lastige trap’. Toendertijd werden trappen in huis soms een stuk ingewikkelder ontworpen en geplaatst dan tegenwoordig. “Ik dacht, een traplift kan nooit! Maar het bleek wel te kunnen. Ik was echt verbaasd dat het kon.”

Meer kwaliteit van leven door de traplift

Een trapliftadviseur gebruikte de speciale HoloLens technologie om de trap exact op te meten. Vervolgens werd de Swing traplift binnen 2 weken geproduceerd en geïnstalleerd. “Vorige week is mijn traplift keurig volgens de afspraken geplaatst. De monteur stond om 9:00 uur voor de deur en om 13:00 uur was hij klaar. Ik ben er heel blij mee en het ziet er allemaal goed uit.”

“De bediening is ideaal. Echt mooi. Dit is ook echt geschikt voor ouderen. Er is niks ingewikkelds aan het gebruik van de traplift. Ik ga nu weer wat makkelijker even naar boven voor het een of ander en het stoeltje neemt ingeklapt heel weinig ruimte in. Heel praktisch, want ik heb ook maar een klein halletje.”

Mevrouw Drexhage raadt iedereen die slecht kan traplopen aan om een traplift te laten plaatsen. “Het ding was er nooit gekomen als ik nog goed had kunnen lopen, maar je moet het doen zolang het nog kan. Het is gewoon een stukje kwaliteit van leven dit.”

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact