Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Nuttige tips voor het openbare leven in corona-tijd: maak uw eigen Wuhan-tool en mondmasker

Het coronavirus blijft zich verspreiden en veel mensen willen zich ertegen beschermen en zelf voorzorgsmaatregelen nemen. Naast de bekende maatregelen, zoals het zoveel mogelijk thuisblijven en ‘Social Distancing’, delen we nog 2 andere manieren waarop u met eenvoudige huishoudelijke middelen en enige creativiteit zelf iets kunt doen om het coronavirus buiten de deur te houden.

De simpele Wuhan-Tool voor onderweg

Misschien heeft u dit al meegemaakt tijdens de coronacrisis: u bent onderweg en wilt niet onnodig in contact komen met objecten. In de bus halen we acrobatische toeren uit om de stopknop te activeren en ook het openen van deuren in openbare gebouwen is een hele beproeving. De vindingrijke mensen uit Wuhan - het gebied waar het coronavirus zijn oorsprong heeft - hebben daarom een simpele ‘tool’ bedacht om te gebruiken in het openbare leven. Met slechts een paar objecten, die u in vrijwel elk huishouden vindt, kunt u deze handige en direct eenvoudig te ontsmetten tool zelf in elkaar zetten. Klik hier voor de instructies.

Maak uw eigen mondmasker

Op veel plekken zijn medische hulp- en beschermingsmiddelen schaars; denk bijvoorbeeld aan mondmaskers. Vooral in onze ziekenhuizen zijn de medische mondmaskers dringend nodig. Om geen aanspraak te hoeven doen op de schaarse voorraad, kunt u uw eigen mondmaskers maken voor eigen niet-medisch gebruik. Op deze pagina van de overheid leest u hoe u zelf een niet-medisch mondkapje kunt maken. Of bekijk het filmpje op deze pagina van Stoffen.net .

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact