Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Voor een toekomstbestendige woning, ruimte vrijhouden voor huislift?

Bent u van plan om een woning te kopen of te (ver)bouwen waar u voor altijd wilt blijven wonen? Dan zou het zinvol kunnen zijn om nu alvast rekening te houden met de toekomstige inbouw van een huislift. Naarmate u ouder wordt, kan de behoefte aan een veilige en snelle bereikbaarheid van alle woonruimtes namelijk noodzaak worden. Het is handig om alvast te bedenken waar later een huislift zou kunnen worden geplaatst.

Een huislift biedt zelfstandigheid en comfort

Een veilige en comfortabele oude dag in het huis waar u graag wilt blijven wonen, wie wenst zich dat niet? Met een huislift kunt u zich altijd snel en comfortabel verplaatsen naar een andere verdieping. Ook verhoogt een huislift het woongenot. Zware spullen zoals bagage of boodschappen kunnen zonder onveilig gevoel en gesjouw makkelijk worden verplaatst. Mocht u of uw partner ooit slecht ter been raken of zelfs in een rolstoel terecht komen, dan blijft uw zelfstandigheid intact. Overigens zal een eigen lift ook uw naasten een geruststellend gevoel geven.

Is een huislift een verstandige investering voor uw woning?

Huisliften van thyssenkrupp worden op maat gemaakt en naar uw wens en persoonlijke smaak afgewerkt. U kiest bijvoorbeeld zelf de kleuren en materialen. Daarnaast is de lift fluisterstil in gebruik. Door de 24/7 bereikbaarheid van elk woonvertrek, creëert de huislift direct een meerwaarde voor uw woning en woongenot. Daarnaast is een eigen lift een enorm pluspunt voor woningzoekers op leeftijd of kopers die rekening houden met hun toekomst. Zij zouden hierdoor eerder interesse in uw huis kunnen hebben bij hun zoektocht naar een comfortabele woning. Dat geldt overigens ook voor huizen met een trap- of plateaulift van thyssenkrupp.

Benodigde ruimte voor een huislift

Het interessante is dat u een lift niet meteen bij de bouw of renovatie van uw woning hoeft te laten installeren, zolang u maar ruimte vrijhoudt op de plek waar de huislift in de toekomst zou moeten komen. Bovendien komt bij het plaatsen van een huislift geen ingrijpende verbouwing kijken. Rekening houden met een ruimte van 2 m² is vaak al voldoende. De meest compacte lift van thyssenkrupp past zelfs al op 1 m². Een open ruimte in huis is de meest praktische plek voor een lift.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact