Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Verhuizen of toch een betaalbare traplift?

Veel senioren willen op hoge leeftijd liever niet meer verhuizen. Een verhuizing is meestal duur en heeft veel impact op emotioneel gebied. In sommige gevallen voelt een verhuizing echter als de enige weg naar meer wooncomfort voor ouderen. Bijvoorbeeld als de route naar de slaapkamer boven steeds moeilijker wordt. Toch is verhuizen vaak niet nodig met een van de technologieën van thyssenkrupp Home Solutions.

Thuis blijven wonen zolang het kan

De meeste mobiliteitsproblemen kunnen wat ons betreft worden opgelost met een relatief kleine en betaalbare aanpassing in huis. Denk aan de plaatsing van een traplift of aan een compacte huislift. In 1957 produceerden we al de allereerste traplift in Nederland. De populariteit van trapliften is sindsdien nog altijd groeiende in ons land. Met een sterke focus op klantgerichtheid, mochten we sinds de oprichting van ons bedrijf inmiddels meer dan 50.000 trap- en huisliften installeren. Daarmee werd thuis wonen voor veel mensen weer een genot en zo hoefden velen tóch niet te verhuizen.

Voor elke trap een geschikte traplift

Inmiddels hebben we bij thyssenkrupp voor vrijwel iedere trap een stoellift. Zelfs de steilste en krapste wenteltrappen worden weer begaanbaar gemaakt. Dat komt omdat een traplift altijd op locatie wordt ingemeten, uit maatwerk bestaat en met precisie op de millimeter nauwkeurig wordt geïnstalleerd door onze monteurs. De traplift van uw buren past daarom ook niet zomaar op uw trap!

Onze innovatieve trapliften kregen verschillende prijzen voor hun ergonomische ontwerp. Voor onze Swing traplift voor trappen met bochten ontwikkelden we de gepatenteerde ASL-technologie. Daarmee draaien de stoel en voetensteun waterpas mee tijdens de rit, voor een continu veilige positie van de trapliftgebruiker.

De heer Van Druenen: “Wij kunnen nu de wenteltrap helemaal gebruiken, zowel lopend als met de traplift.”

Traplift betaalbaar alternatief voor verhuizen

Dat een goede traplift betaalbaar is en financieel een interessantere optie kan zijn dan een verhuizing, dat bewijst onze Levant Classic. Deze traplift past op vrijwel iedere rechte trap. U kiest voor deze traplift wanneer u kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid belangrijk vindt, én als u gebonden bent aan een budget.

“De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is waar thyssenkrupp voor staat,” Roel Baert, trapliftadviseur.

Tip: financier uw traplift eventueel met wmo of pgb

Vaak loont het de moeite om te onderzoeken of u recht heeft op een trapliftvergoeding van de overheid of via uw eigen lokale gemeente. Denk bijvoorbeeld aan een tegemoetkoming vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) of aan het persoonsgebonden budget (pgb). We vertellen u daar graag over.

Bekijk zorgvuldig alle mogelijkheden

Met een groot aanbod trapliften in Nederland, raden we u aan om alle mogelijkheden goed te overwegen. Onze trapliftadviseurs helpen u daar graag bij. Zij bekijken de mogelijkheden voor uw trap en bespreken met u alle opties. Bovendien laten zij u gelijk zien hoe een traplift er op uw trap uit zou zien, met de innovatieve Hololinc technologie.

Met voldoende informatie en een professioneel advies, kunt u een goede keuze maken voor uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op via gratis telefoonnummer 0800-5003 .

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact