Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Een gepersonaliseerde huislift: de mogelijkheden

Het idee dat een huislift log en oubollig is, is allang achterhaald. De technologie die tegenwoordig in huisliften wordt geïntegreerd is het neusje van de zalm, net zoals het design, trouwens. Uiteraard wilt u graag dat de lift helemaal bij uw interieur past. Maar in hoeverre is een gepersonaliseerde huislift mogelijk?

Gepersonaliseerde huislift

Aanpasbaar Italiaans design

Er bestaan verschillende types huisliften, en ook in het aanbod van thyssenkrupp vindt u een grote diversiteit terug. Voor het ontwerp heeft echter elk type lift een Italiaans design dat we op zijn minst stijlvol en elegant kunnen noemen. Er zijn bovendien tal van esthetische opties mogelijk.

Graag een minimalistische uitvoering met glas en aluminium profielen of een volledig gesloten cabine met materialen en kleuren naar keuze? Het kan allebei. In krasbestendig of geborsteld staal of een RAL-kleur uit onze eindeloze kleurenwaaier, u kiest.

Ook het comfort bepaalt u zelf

Elke huislift op maat moet aan een aantal normen voldoen inzake veiligheid, wat eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend is. Zo is onze H100 huislift bijvoorbeeld uitgerust met een SIL3-gecertificeerd veiligheidssysteem, de hoogste veiligheidsstandaard op de markt. Daarnaast is het mogelijk om een brandalarmsysteem in de centrale bediening van de huislift te integreren.

De thyssenkrupp huisliften zijn standaard uitgerust met een zachte start-stoptechnologie, een handgreep en eenvoudige drukknoppen. Ze zijn bovendien uiterst stil en zónder kabels. Voor een lift in een woning is dat uiteraard interessanter. Wat u wel zelf kunt kiezen, is bijvoorbeeld hoe de deuren opengaan: glijdeuren of vouwdeuren? En waar moet de opening komen, aan de zijkant of centraal?

Uiteraard kunt u ook zelf bepalen hoe groot de lift moet zijn. Een huislift kan vanaf 1 vierkante meter tot 1,10 bij 1,40 meter. Elke binnenwand van de lift kunt u bekleden naar keuze met bijvoorbeeld een spiegel van boven tot onderen, al dan niet met een handgreep aan die zijde, en elke RAL-kleur die u wenst … Ook voor de deuren zijn diverse ontwerpopties mogelijk, net zoals voor het plafond.

Uw huislift wordt voor uw huis gemaakt

U wilt zolang mogelijk genieten van elke verdieping van uw woning. Op een bepaald moment wordt de trap misschien toch wel een uitdaging. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om zelfs met een beperkte mobiliteit eenvoudig naar de kelder of de bovenverdieping te gaan. Een traplift of huislift is een minder grote investering dan de meeste mensen zouden denken en worden tegenwoordig erg esthetisch ontworpen.

Bij thyssenkrupp ontwikkelden we een handige liftconfigurator waarbij u alle personaliseerbare opties zelf kunt instellen en alvast kunt zien hoe uw lift er zou kunnen uitzien. Zo creëert u zelf een lift die perfect in uw woning past en in het interieur kan worden geïntegreerd. Probeer het zelf en vraag nadien vrijblijvend uw offerte aan voor uw eigen samengestelde lift.

Over thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions maakt deel uit van thyssenkrupp AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact