Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

De Huislift van Han Peekel

Han Peekel en zijn HE3 Huislift van thyssenkrupp

Een huis in een levendig dorp waar hij onder de mensen is die hem lief zijn. Dat wilde Han Peekel, die u waarschijnlijk nog kent als presentator van het programma ‘Wordt vervolgd’. Toen hij na het vrij plotselinge overlijden van zijn vrouw Theya zelf ernstig ziek werd, besloot hij te verhuizen. Han vond een woning die in vele opzichten aan al zijn wensen voldeed. Het enige obstakel: een steile trap, die door zijn slechte been een probleem zou vormen. Een huislift bleek de oplossing. Han vertelt ons zijn verhaal.

"Veel mensen weten niet dat een huislift binnen handbereik is"

Een paar maanden na het overlijden van zijn vrouw besefte Han Peekel, voor velen nog bekend als presentator van ‘Wordt Vervolgd’, dat hij zijn leven opnieuw moest gaan vormgeven. “Ik had nooit rekening gehouden met het feit dat mijn vrouw eerder zou kunnen overlijden dan ik. Mijn vrouw en ik waren achtenveertig jaar getrouwd en woonden vijfenveertig jaar in hetzelfde huis. Na een paar maanden realiseerde ik me dat al die herinneringen me uiteindelijk toch naar de keel zouden grijpen.”

Han vond een huis dat hij in vele opzichten zag zitten: een huis in het hart van Blaricum, met een mooie tuin. Bovendien vlak bij het door Han gewaardeerde café Moeke Spijkstra, zijn wijnclub, een heerlijke bakker op de hoek van de straat én vlak bij de supermarkt. Maar dit huis uit 1928 had één probleem: steile trappen. Han: “Een trap in zo’n oud huis is veel steiler dan de trappen die nu gemaakt worden. En met een slecht been is dat toch wel een probleem.”

gratis brochure aanvraag thyssenkrupp trapliften

Dankzij de huislift van thyssenkrupp kan ik langer in mijn nieuwe woning vertoeven. Hopelijk nog een jaar of 10-15, als mij dat gegeven is.

Han Peekel Wilt u dit ook? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs

thyssenkrupp had het betere verhaal

“thyssenkrupp had van alle leveranciers die ik heb benaderd het betere verhaal én een mooi product. De zijkanten van de lift zijn van glas, wat de lift erg aantrekkelijk maakt. De lift zweeft heel subtiel omhoog, zonder geluid. Maar ook de veiligheid van de lift was voor mij een heel belangrijk argument om voor thyssenkrupp te kiezen. Als de stroom uitvalt, kom je altijd beneden door de verschillende veiligheidssystemen die in de lift zitten. Ook is een analoge telefoon ingebouwd en er is 24 uur een hulpdienst beschikbaar. Dus zelfs als je midden in de nacht vast zou komen te zitten, komt iemand je helpen.”

“Veel mensen weten niet dat een huislift eigenlijk binnen handbereik is en dat ze zowel in nieuwe als in oude woningen geplaatst kan worden. Ook denken veel mensen dat een huislift erg duur is, zoals ik dat in eerste instantie zelf ook dacht. Maar juist zo’n investering zorgt ervoor dat je een stuk langer in je eigen woning kunt genieten. Ik hou niet van verhuizen, dit was de eerste keer in 45 jaar. Dus toen ik voor deze woning koos was het voor mij wel belangrijk dat ik hier lang kan blijven wonen. Dankzij de huislift kan dat. Hopelijk nog een jaar of 10-15, als mij dat gegeven is.”

Han besluit: “Ik denk dat een lift een deel van de oplossing is voor de vereenzaming van ouderen, een van de meest voorkomende ziekten van deze tijd. Want als je minder mobiel wordt, wordt je directe omgeving belangrijker. En als je daarin dan de ‘transport’ van jezelf goed regelt, dan kun je ook op latere leeftijd het leven blijven leiden dat je zelf graag wilt.”

Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!

Vul hier uw naam en achternaam in en geef aan of u een man of vrouw bent.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact