Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

H100 Huislift bij LIV Nijmegen

LIV Nijmegen

LIV in Nijmegen geeft in vier modelwoningen een duidelijk beeld van de mogelijkheden wanneer u een nieuwbouwwoning heeft gekocht. thyssenkrupp heeft in deze moderne showroom een nieuwe H100 huislift geplaatst.

3000m2 wooninspiratie toegankelijk met H100 Huislift

LIV geeft kopers van nieuwbouwprojecten begeleiding op allerlei gebieden van wonen, van financiering tot inrichting. Dankzij vier modelwoningen op ware grootte is LIV een geweldige plek om je te laten inspireren. Loop door de woningen, bewonder de keukens en neem een kijkje in de slaapkamers of op zolder. Je ervaart de ruimte alsof het je eigen woning is.

LIV begeleidt tal van nieuwbouwprojecten door heel Nederland. Op de website vindt u een overzicht inclusief de status van alle projecten waarin LIV de kopers ondersteunt in de reis naar hun toekomstige droomwoning. Tijdens uw bezoek aan een van de vier modelwoningen kunt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige huis. LIV biedt meer dan 3000m2 wooninspiratie . U ziet direct hoeveel extra ruimte u creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseur Ook een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Wilt u meer informatie ontvangen over de huisliften van thyssenkrupp?

Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact