Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Maak uw woning levensloopbestendig met een thyssenkrupp huislift

U wilt het liefst zo lang en comfortabel mogelijk in uw eigen woning blijven wonen. Het is daarom belangrijk dat de verdiepingen van uw woning bereikbaar blijven, ook als uw mobiliteit achteruit gaat. Met een huislift zorgt u ervoor dat alle verdiepingen van uw woning makkelijk bereikbaar zijn, waardoor u nog lang in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Naast de bereikbaarheid van alle verdiepingen van uw woning, is een vanzelfsprekend ander voordeel dat een huislift meerdere personen tegelijk kan vervoeren. De huislift kan hierdoor een oplossing voor u en uw partner bieden. Daarnaast kunt u zware spullen zoals boodschappen of koffers eenvoudig naar de juiste plek brengen.

De huisliften van thyssenkrupp Home Solutions zijn volledig naar eigen smaak in te richten en zijn zeer eenvoudig en zonder grote ingrepen in uw woning te installeren. Daarnaast garanderen onze huisliften dankzij de modernste technologieën een comfortabel en veilig gevoel tijdens de rit.

Neem bijvoorbeeld onze HE3-huislift. Deze huislift met Italiaans design zorgt er dankzij de hydraulische aandrijving voor dat de lift in één vloeiende beweging op een neer gaat, waardoor u geen schokjes of stoten voelt tijdens de rit. Bovendien is de lift nagenoeg geluidloos, waardoor zelfs uw medebewoners geen overlast van de lift ervaren. De HE3 kan eenvoudig en snel in uw woning worden geïnstalleerd, ook tijdens een verbouwing.

Een investering in een thyssenkrupp huislift is een investering in een zorgeloos en comfortabel langer thuis voor nu en in de toekomst!

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Bij thyssenkrupp koopt u niet alleen een huislift. Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze kant-en-klare oplossingen.

Erick Kroeze. huisliftadviseur Ook een kant-en-klare huisliftoplossing van thyssenkrupp? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collegas.

Wilt u een afspraak met één van onze huisliftadviseurs?

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak
Vul uw correcte postcode in
Voer uw telefoonnummer in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een afspraak

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs te maken.
Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact