Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

thyssenkrupp maakt kantine tennisvereniging weer toegankelijk

Lawn Tennisvereniging Best is officieel niet meer de Meest ontoegankelijke situatie van Nederland. Eerder zorgde een steile trap nog ervoor dat het clubhuis niet rolstoeltoegankelijk was. Sinds 7 april is de tennisvereniging weer toegankelijk voor iedereen, want sindsdien beschikt ze over een Sigma-plateaulift, die thyssenkrupp Home Solutions gratis heeft geplaatst.

Meest ontoegankelijke situatie van Nederland opgelost

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid hebben BN’er Marc de Hond en thyssenkrupp Home Solutions een actie opgezet om de toegankelijkheid van gebouwen te verbeteren voor mensen met een beperking. Marc de Hond riep mensen op de meest ontoegankelijke situatie van Nederland kenbaar te maken. De twijfelachtige eer viel de Lawn Tennisvereniging Best ten deel, waar een steile trap zorgde dat het clubhuis niet voor iedereen toegankelijk was. De titel is de tennisclub sinds 7 april officieel kwijt, want sindsdien beschikt ze over een Sigma-plateaulift, die thyssenkrupp Home Solutions gratis heeft geplaatst. De Sigma plateaulift behoort tot de nieuwste generatie van plateauliften voor rechte trappen. De lift kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en is ook geschikt voor elektrische rolstoelen.

Wendy Legierse-Louwers heeft de trap bij de tennisvereniging voorgedragen als ‘meest ontoegankelijke situatie van Nederland’. Zij belandde twintig jaar geleden in een rolstoel, nadat ze door een virusinfectie een stoornis in het zenuwstelsel had opgelopen. Legierse: “Ik vind het enorm fijn dat de kantine van mijn tennisclub nu voor iedereen bereikbaar is. Niets zo leuk als samen napraten over een spannende tiebreak of een mooi punt. En natuurlijk ben ik blij dat mijn vereniging nu af is van het predicaat ‘meest ontoegankelijke situatie van Nederland’. Als je ziet hoe eenvoudig openbare gebouwen bereikbaar te maken zijn, mag ontoegankelijk eigenlijk gewoon geen optie zijn.”

Thyssenkrupp zal de actie ook in 2018 uitvoeren om zo bij te dragen aan een toegankelijker Nederland.

Vraag hier meer informatie aan over de plateauliften van thyssenkrupp

Meer informatie over plateauliften van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij nemen contact met u op om u de juiste plateaulift informatie te geven.
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u op locatie.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact