Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Drie belangrijkste redenen om voor de HE3 Residence te kiezen

Kies voor de huislift HE3 Residence

Als u op zoek bent naar een comfortabele huislift die ook nog eens esthetisch aantrekkelijk is, dan is de HE3 Residence van thyssenkrupp Home Solutions een goede keuze. Wij zetten de drie belangrijkste redenen onder elkaar om te kiezen voor deze prachtige huislift van Italiaans design.

Minimum aan bouwkundige werkzaamheden

Voor het installeren van de HE3 Residence is een minimum aan bouwkundige werkzaamheden vereist. Er is tevens maar weinig ruimte nodig voor het plaatsen van de compacte, comfortabele huislift. U kunt indien gewenst een bouwkundige schacht laten plaatsen, binnen of buiten uw bestaande woning. Vanzelfsprekend heeft de huislift een hoogwaardige afwerking en past hij in elke woning zonder afbreuk te doen aan de bestaande stijl en inrichting.

Grote keuze uit materiaal en design

De huislift HE3 is in verschillend materiaal en design uit te voeren. U kunt kiezen uit uiteenlopende uitrustingen, afwerkingen en kleuren. Ook kunt u kiezen tussen een platform of een cabine en automatische deuren of gewone deuren. De keuze uit al deze opties zorgt ervoor dat de huislift perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak.

HE3 Residence huislift
Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis brochure toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact