Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Houd uw trap beloopbaar met de S200 traplift

Trap geen barrière voor andere gebruikers

Een trap wordt natuurlijk door meerdere mensen gebruikt. Het is belangrijk dat iedereen dat op een veilige manier kan doen. Wanneer u zelf minder mobiel wordt, zorgen onze liften ervoor dat u weer meer bewegingsvrijheid krijgt in uw eigen huis én dat uw trap ook toegankelijk blijft voor uw partner, mantelzorgers, verzorger of kinderen en kleinkinderen.

Traplift aan spilzijde geplaatst door ASL-technologie

Waar veel leveranciers gedwongen zijn de trapleuning te verwijderen wanneer zij een traplift plaatsen, hoeft dat bij thyssenkrupp in de meeste gevallen niet. Simpelweg omdat wij met de S200 traplift, de lift altijd aan de binnenzijde ofwel spilzijde van de trap plaatsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke en gepatenteerde ASL-technologie, waarbij de stoel kan wegdraaien van obstakels, zoals trapleuningen, tijdens de rit. Dus niet 'voordraaien' onderaan de trap, maar tijdens de rit draaien zodat u veilig en comfortabel van uw traplift gebruik kunt maken.

Brede beloopbare kant van de trap blijft vrij

De S200 gaat dus heel efficiënt met de beschikbare ruimte om, waardoor u trap perfect begaanbaar blijft. Niet alleen door de installatie aan de binnenzijde van de trap, maar vooral ook door zijn compacte ontwerp. Zo blijft de doorgaans brede kant van de trap waar de leuning zit beloopbaar voor de personen in uw omgeving, zodat ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden kunnen gaan. Niet alleen uw veiligheid is geborgen, maar ook van degene die dicht bij u staan.

De S200 traplift behoud de beloopbaarheid van uw trap

De Swing traplift behoud de beloopbaarheid van uw trap

Plaatsing aan de binnenzijde van de trap

Plaatsing aan de binnenzijde van de trap, houdt de trap optimaal beloopbaar voor anderen

Veiligheid voor u en uw mede trapgebruiker

Veiligheid voor u en uw mede trapgebruiker

Swing traplift past op iedere trap

De S200 traplift biedt in verschillende opzichten een passende oplossing. De traplift is op iedere mogelijke trap te installeren, zelfs als u een wenteltrap heeft of een smalle, steile opgang. Met één traplift heeft u weer toegang tot alle verdiepingen van uw huis. En het mooiste is: de installatie is in nog geen 4 uur geregeld. Met ons meest populaire model traplift, de S200, maken we in een paar uur tijd alle verdiepingen van uw huis weer toegankelijk.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact