Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Een traplift is veilig, niet eng!

Een traplift van thyssenkrupp zorgt voor meer veiligheid

Een traplift biedt u een veilige manier om boven en beneden te komen. Een traplift van thyssenkrupp wordt zo geïnstalleerd dat u niet bang hoeft te zijn tijdens de rit. We leggen u uit hoe thyssenkrupp ervoor zorgt dat u zich veilig voelt tijdens de rit.

Een rit met de traplift van thyssenkrupp is niet eng

Het komt wel eens voor dat, door de bliksem de liften uitvallen in flats of appartementencomplexen. De bewoners moeten dan met een tijdelijke traplift naar boven en beneden. Naast dat dit een tijdrovende klus is, geven bewoners vaak aan het en enge rit te vinden. Wij leggen u graag uit waarom een rit met een traplift van thyssenkrupp nooit eng zal zijn.

Montage aan de binnenzijde van uw trap

Wanneer de traplift aan de smalle zijde van de trap wordt gemonteerd, blijft er voldoende ruimte over voor uw partner, kinderen of mantelzorger, om veilig de trap via de brede zijde te gebruiken. Een bijkomend voordeel van deze montage is dat uw leuning niet wordt verwijderd, waardoor de trap veiliger blijft voor iedereen. thyssenkrupp monteert in iedere mogelijke situatie de trapliftrail aan de binnenzijde van uw trap.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer deze maand van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met het eind van lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift. Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Zijwaarts naar boven

Danzij de ASL-technologie van thyssenkrupp draait de stoel van de traplift mee met de trap. Dit betekent dat u tijdens de rit niet de diepte in kijkt, maar zijwaarts naar boven en beneden wordt gebracht. Uw blik is op de muur gericht tot u na de rit bovenaan de trap wegdraait van het trapgat om veilig af te stappen.

Veilig op- en afstappen

De stoelzitting van de S200 traplift is voorzien van gebogen armleuningen, wat zorgt voor optimale veiligheid tijdens de rit. Doordat u bovenaan de trap altijd van het trapgat afdraait, hoeft u geen grote stap te maken aan de bovenzijde van uw trap. U kunt de S200 traplift uitrusten met gordeldetectie, waardoor de traplift pas gaat bewegen als de veiligheidsgordel is vastgemaakt.

Obstakels

De traplift vermijdt obstakels op de trap en is voorzien van een nooddaalsysteem waardoor u altijd naar beneden kunt als bijvoorbeeld de stroom uitvalt. Ook kunt in geval van nood direct een vriend, kennis of familielid bellen via het noodoproepsysteem.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact