Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Onderhoud en service aan uw traplift

Onze monteurs komen dan ook graag bij u langs om alle veiligheidsaspecten van uw traplift te checken

Een jaarlijkse servicebeurt is niet alleen bevorderlijk voor de werking en de levensduur van uw auto, maar natuurlijk ook voor een technisch hoogstaand product als een thyssenkrupp-traplift. Onze monteurs komen dan ook graag bij u langs om alle veiligheidsaspecten van uw traplift te checken. De kans dat u te maken krijgt met een storing is al klein, maar met jaarlijks onderhoud wordt die kans tot het minimum beperkt. Hierdoor kunt u met zekerheid van alle verdiepingen van uw eigen woning genieten.

Voor onderhoud, controle, veiligheidsinspecties en het verhelpen van eventuele storingen aan uw traplift, hebben wij verschillende Service en Zekerheidsplannen opgesteld. U heeft keuze uit vier verschillende plannen, al vanaf €195,- per jaar. Hiermee bieden we u veiligheid en zekerheid op meerdere gebieden: zo wordt uw traplift tijdens de onderhoudsbeurt van de nieuwste software voorzien, en ontvangt u bij onverwachte storingen minimaal 25% korting op de voorrijkosten, het uurtarief en de materialen.

Dankzij onze landelijke servicedesk is er altijd een monteur bij u in de buurt. Onze servicedesk is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u bereikbaar. Bij een melding zijn onze deskundige en opgeleide monteurs binnen 24 uur bij u thuis: omdat de auto’s van de monteurs standaard bevoorraad zijn, verliezen zij geen tijd met het ophalen van de materialen.

Voor meer informatie en vragen kunt u ons telefonisch bereiken via ons gratis nummer: 0800-5003 of per e-mail: info.home.nl@thyssenkrupp.com Daarnaast vindt u meer informatie over de Service en Zekerheidplannen op deze pagina.

Gabriel Izquierdo hoofdmonteur van thyssenkrupp Home Solutions

Goed en gedegen onderhoud aan uw traplift is essentieel. Vandaar ook dat 9 van de 10 klanten bij mij een Servicecontract afsluiten.

Gabriel Izquierdo, hoofdmonteur Meer weten over de servicecontracten van thyssenkrupp?
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact