Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Op vakantie zonder obstakel

Op vakantie zonder obstakels?

De vakantieperiode is begonnen en veel Nederlanders pakken de koffers voor een welverdiende vakantie. Maar wat als u om welke reden dan ook minder mobiel bent geworden, en een vakantie ineens obstakels met zich meebrengt?

Genieten van een vakantie, ook als u minder mobiel bent

Als u om welke reden dan ook minder mobiel bent dan voorheen, wil dat niet zeggen dat u niet meer op vakantie kunt. Er zijn talloze vakanties die speciaal zijn ingericht voor mensen met verminderde mobiliteit. Op internet en bij het reisbureau vindt u er veel informatie over. Waar kunt u zelf op letten bij het boeken van uw vakantie?

 • Vervoer
  Kijk of er mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld aangepast taxivervoer als u gebruik maakt van een rolstoel of rollator, en zorg voor hulp op het vliegveld. De reisorganisatie kan u hier vaak alle informatie over geven. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een busreis voor senioren te maken. De organisatoren houden dan al rekening met uw verminderde mobiliteit bij de invulling van het programma.
 • Accommodaties
  Let bij de keuze van uw accommodatie op de aanwezigheid van trappen, hellingen, en liften. Vraag de informatie op bij uw reisbureau, of kijk bij de beschrijving van de accommodatie op boekingswebsites naar informatie over de beloopbaarheid.
 • Hulpmiddelen
  U kunt uw hulpmiddel in de meeste gevallen gewoon mee op vakantie nemen. Zo kunt u de rolstoel gewoon inchecken in het vliegtuig als ‘speciale bagage’, en is er in de busreizen ruimte om de stoel op te bergen, Daarnaast kunt u op de meeste bestemmingen in Europa ook een rolstoel huren .
 • Kortingen en vergoedingen
  50- of 55-plussers kunnen vaak profiteren van kortingen voor hotels en op uitstapjes in Nederland en in het buitenland. Daarnaast kunt u in sommige gevallen gebruikmaken van een vergoeding uit het persoonsgebonden budget, voor eventuele extra kosten die de ‘aangepaste’ vakantie met zich meebrengt.
Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer deze maand van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met het eind van lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift. Ook voordeel op een traplift? Klik hier
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact