Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Een traplift die past bij uw interieur

Bepaal zelf de stijl van de traplift

Wanneer uw mobiliteit vermindert en u toch nog steeds van uw bovenverdieping in huis gebruik wil maken, is een traplift een toegankelijke oplossing. Helaas bestaat het idee nog te vaak dat een traplift per definitie ouderwets is of afbreuk doet aan uw interieur. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn trapliften zo ontworpen dat ze helemaal niet opvallen. Bovendien zijn er tal van kleur- en bekledingsopties mogelijk, zodat u als het ware zelf uw traplift kunt samenstellen op basis van uw interieur.

Waar esthetiek en techniek harmonieus samenkomen

Dat een traplift vooral goed moet werken en dus technisch sterk in elkaar moet zitten, spreekt voor zich. Maar wie ziet een traplift ook als een interieurobject? Als we aan een traplift denken, denken we aan iets functioneels, maar niet meteen aan design.

Toch is er heel wat mogelijk. De nieuwste technologieën kunnen steeds kleiner en onzichtbaarder verwerkt worden, waardoor een traplift allang niet meer log of ‘zwaar’ hoeft te lijken.

Stem uw traplift af op uw trap en interieur

Een traplift hoeft niet altijd wit of grijs te zijn. Bij heel wat types liften kunt u zelf de kleur voor de stoelbekleding kiezen. Graag iets stijlvols als crème of taupe, of liever een eyecatcher in een felle kleur? Het kan! Ook de rail kan in veel gevallen gelakt worden in een kleur naar keuze. We raden aan deze kleur goed af te stemmen op de kleur van de trapleuning. Zo wordt de traplift mooi geïntegreerd in de trap. Hou daarnaast ook rekening met de rest van uw interieur, zowel beneden als boven.

In veel gevallen kunt u ook de bekleding van de stoel zelf bepalen. Wat dacht u van een luxueuze lederen bekleding, of misschien kunstleder of een zachte stof? De meeste trapliften kunt u volledig personaliseren.

De nieuwste technologie binnen handbereik

Een traplift moet uiteraard niet alleen mooi zijn, maar ook handig in gebruik. Bij thyssenkrupp zetten we al jarenlang in op innovatie en integreren we steeds nieuwere technologie in onze liftsystemen. Onze ingenieurs gaan waar nodig zelfs op zoek naar aangepaste oplossingen voor uw persoonlijke mobiliteitsuitdagingen. Inderdaad, we ontwerpen niet alleen uw traplift, maar ontwikkelen deze ook en komen deze tot slot bij u installeren en later ook onderhouden.

Ons aanbod biedt een brede waaier aan types trapliften, geschikt voor smalle trappen, wenteltrappen, rechte trappen met diverse hellingsgraden … Voor elke trap en elke eigenaar is een oplossing op maat mogelijk. Onze gepatenteerde ASL-technologie die we in huis ontwikkelden zorgt er bovendien voor dat alle onderdelen in één vloeiende bewegingen kunnen werken. Geen haperingen, maar een vlotte, aangename rit.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact