Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Word ambassadeur van thyssenkrupp

Word ambassadeur van thyssenkrupp trapliften

Bent u net zo enthousiast over onze trapliften als wij? Dan verwelkomen wij u graag als ambassadeur.

U kunt op twee manieren meedoen met ons ambassadeursprogramma: u schrijft een recensie over uw ervaringen met uw traplift, of u beveelt onze trapliften aan bij een vriend, kennis of familielid.

Schrijf een recensie
Beschrijf in een uitgebreide recensie wanneer u uw traplift heeft aangeschaft en waarom, wat de aanschaf van uw traplift voor u heeft betekend en welke voordelen u ervan ervaart. Mail uw recensie naar marketing.home.nl@thyssenkrupp.com en wij belonen de drie beste recensies met een thyssenkrupp ‘goodie bag’. De winnaars maken we in de volgende nieuwsbrief aan u bekend.

Doe een aanbeveling
Wellicht hebt u een familielid, een vriend of een kennis die ook geholpen is met een traplift. Als u die persoon met ons in contact brengt, zorgen onze adviseurs dat hij in een geheel vrijblijvend gesprek op de hoogte wordt gebracht van alle mogelijkheden. Als hij zijn traplift vervolgens bij ons aanschaft, krijgt u van ons een cadeaubon ter waarde van €150,-.

Daarvoor hoeft u ons alleen maar de NAW-gegevens en het telefoonnummer van de desbetreffende persoon door te geven. Dan nemen wij contact op, en ontvangt u de cadeaubon als zij op uw aanbevelingen een traplift bij ons aanschaffen. U kunt de gegevens per e-mail toesturen via info.home.nl@thyssenkrupp.com of telefonisch doorgeven via ons gratis nummer: 0800-5003.

Gabriel Izquierdo hoofdmonteur van thyssenkrupp Home Solutions

Goed en gedegen onderhoud aan uw traplift is essentieel. Vandaar ook dat 9 van de 10 klanten bij mij een Servicecontract afsluiten.

Gabriel Izquierdo, hoofdmonteur Meer weten over de servicecontracten van thyssenkrupp?
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact