Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Innovaties van thyssenkrupp

Engineering. Tomorrow. Together.

Engineering zit in ons bloed. Daarom zijn de laatste tijd weer volop met innovaties bezig geweest. Mede dankzij ruim 200 jaar ervaring hebben we de volgende nieuwe toepassingen weten te ontwikkelen:

MULTI

MULTI

De MULTI is de eerste lift die geen kabel nodig heeft en zowel verticaal als horizontaal door het gebouw beweegt. Hierdoor neemt de transportcapaciteit met 50 procent toe en neemt de footprint van de lift zelfs af. “Met de MULTI introduceren we de eerste lift waar geen kabels voor nodig zijn”, aldus Markus Jetter, Hoofd Productontwikkeling bij thyssenkrupp Elevator. “Met gepaste trots durf ik dan ook te stellen dat we dankzij onze technologie een nieuw tijdperk in de liftindustrie inluiden.”

MAX

MAX

MAX is de allereerste cloud-gebaseerde onderhoudsoplossing in de liftindustrie, waarmee het functioneren van de lift real-time in de gaten kan worden gehouden. Hiermee kunnen storingen nog voordat ze voorvallen gedetecteerd worden, waardoor monteurs onderdelen op tijd kunnen vervangen. Hierdoor kan de stilstand van de lift voor onderhoud met 50 procent worden teruggedrongen.

ACCEL

ACCEL

Deze innovatieve loopband biedt een zeer efficiënte oplossing voor luchthavens en metrostations. Door de doorstroom van passagiers in dergelijke drukke locaties te verbeteren, kunnen opstoppingen aanzienlijk worden teruggedrongen. Bovendien vermindert het de looptijd van passagiers met wel 30 procent.

Hololens

Hololens

Met de HoloLens, ‘een mixed-reality device’, kunnen de adviseurs van thyssenkrupp de trap van de klant al bij het eerste bezoek inmeten. Het device visualiseert de meetgegevens in een ‘Mixed-Reality’-omgeving, waarin de klant de traplift in zijn eigen woning geprojecteerd ziet. Met de HoloLens speelt thyssenkrupp in op de toenemende vraag naar op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor in huis, waarbij snelheid van levering voorop staat. Door gebruik te maken van de HoloLens kan de levertijd van een traplift met factor vier worden teruggebracht.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact