Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Oud medewerker vertelt

Hij is nog altijd een bekend gezicht op de zaak: Alewijn Adriaanse. Veertig jaar werkte hij bij thyssenkrupp. In die periode vervulde hij diverse functies; in de tekenkamer, als monteur, reparatiemonteur en onderhoudsmonteur, en ten slotte als vertegenwoordiger. Vol lof spreekt hij over zijn tijd bij thyssenkrupp, dat in zijn begintijd nog De Reus heette: “De directeur, meneer De Reus, was een fantastische man; hij was altijd uiterst betrokken bij de werknemers. Als je hem om 11 uur ’s avonds belde dat een montage niet lukte, bleef hij tot na middernacht op om te vragen of alles gelukt was. Dat maakte ook dat zijn werknemers hard voor hem werkten.”

Adriaanse vertelt over zijn tijd als vertegenwoordiger. “Mensen wilden eigenlijk altijd twee dingen weten over de traplift; hoeveel ruimte hij in beslag zou nemen en de kleur van de stoel. Dan stond ik vervolgens met een keukenstoel op de trap, om te laten zien hoeveel ruimte de traplift ongeveer in beslag zou nemen.”

Wat betreft technologie is er volgens Adriaanse veel veranderd: “De allereerste traplift paste alleen op rechte trappen en kon alleen aan de buitenkant van de trap gemonteerd worden. Mensen hielden dan alleen het smalste stuk van hun trap over om op te lopen. Tegenwoordig kunnen de trapliften op alle soorten trappen gemonteerd worden, aan zowel de binnen- als buitenkant, en volledig op de wensen van de klant worden afgestemd.” Daarentegen is aan de reden voor de aanschaf van een traplift volgens Adriaanse niets veranderd: “Mensen willen, ondanks dat ze lichamelijk achteruit gaan, gewoon de trap op en af kunnen.”

Adriaanse, die inmiddels zelf de leeftijd van een senior heeft, is hij nog altijd gefascineerd door het product en het bedrijf waar hij 40 jaar lang heeft gewerkt. Hij blijft graag zo nu en dan langskomen voor een rondleiding door de fabriek.

De eerste traplift pamflat in Nederland
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact