Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

testtoren Rottweil thyssenkrupp

Eigen testtoren voor liften

thyssenkrupp Elevator heeft onlangs in de Zuid-Duitse plaats Rottweil een eigen testtoren voor liften geopend. De toren is met 224 meter een van de hoogste gebouwen van Duitsland. thyssenkrupp gebruikt de toren voor de ontwikkeling en tests van liften voor flats en wolkenkrabbers. De nieuwste liften moeten een snelheid van achttien meter per seconde halen.

Toren met panorama-uitzicht

De bouw van de toren is een reactie op de mondiale verstedelijking, waardoor er steeds meer hogere gebouwen bij komen. Met behulp van de testtoren wil thyssenkrupp haar liften verder ontwikkelen voor de hoge gebouwen van de toekomst.

De testtoren is niet alleen bijzonder door zijn hoogte, maar ook door het unieke en opvallende design, dat uit de koker komt van twee Duitse toparchitechten. Als u toevallig in de buurt bent, kunt u de toren bezoeken en op 232 meter hoogte van het panorama-uitzicht genieten.

Wilt u een traplift- of huisliftbrochure? Vraag hier uw gratis brochure aan

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u de gratis brochures toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw brochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde traplift- en huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact