Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Veiligheid bij thyssenkrupp

veiligheid bij thyssenkrupp

De S200 traplift van thyssenkrupp is één van de veiligste trapliften op de markt. Uiteraard voldoet deze lift aan de Europese EN8140 norm. Maar eigenlijk is hij veiliger dan de norm voorschrijft! De veiligheidseisen thyssenkrupp gelden niet alleen voor de liften die worden geproduceerd.

Voorschriften

In een fabriek verwacht iedereen de veiligheidsvoorschriften om veiligheidsschoenen te dragen, een helm op te hebben, aangevuld met oordoppen en een beschermende bril. Maar bij thyssenkrupp geldt dit bijvoorbeeld ook voor het magazijn. De eisen zijn streng, en zij worden ook zeer strikt nageleefd. Wanneer iemand dit vergeet, mag hij/zij hier door een collega op worden aangesproken. Veiligheid staat voorop.

Onveilige situaties

Wanneer een medewerker van thyssenkrupp een bepaalde werksituatie niet veilig acht, mag men de werkzaamheden neerleggen tot de situatie is aangepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een loszittende traptrede of een nieuwbouwhuis waar diverse kabels en materialen op de grond liggen.Totdat de situatie is aangepast, zal deze werknemer zijn werk niet hervatten. Veiligheid van de werknemers van thyssenkrupp gaat voor ieder commercieel belang.

Ongeval-vrij

Het bewustzijn rondom veiligheid is erg belangrijk voor thyssenkrupp. Zo belangrijk, dat we zelfs de dagen zonder ongeval tellen. Bij de ingang van onze vestiging in Krimpen aan de IJssel hangt een bord waarop de dagen zonder ongeval worden bijgehouden.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact