Architect bouwt uitbouw voor huislift in eigen woning

De familie Smit woont al jarenlang in een strak vormgegeven, prachtige vrijstaande woning. Zij wil graag nog lange tijd in hun huidige woning blijven wonen en vindt het tegelijkertijd van groot belang dat alle familieleden zich comfortabel kunnen verplaatsen in hun huis. Om het huis levensloopbestendig te maken, heeft zij ervoor gekozen om een huislift van thyssenkrupp te installeren.

De heer Smit is architect en wilde vanzelfsprekend nauw betrokken zijn bij dit project. Hij bedacht daarom een schitterende uitbouw aan de voorzijde van zijn woning, die qua stijl goed aansluit bij de rest van het gebouw. De huislift HE1 Butler van thyssenkrupp is perfect geïntegreerd in deze uitbouw.

De familie Smit kan nu gemakkelijk op zowel de woon- als de slaapverdieping van de woning komen. Ook boodschappen, koffers en wasmanden kunnen eenvoudig verplaatst worden. Deze mooie samenwerking tussen de heer Smit en thyssenkrupp zorgt ervoor dat de familie nog jarenlang met veel plezier in het eigen huis kan blijven wonen.

Meer over de huisliften van thyssenkrupp

Architect bouwt uitbouw voor huislift in eigen woning