Drie belangrijkste redenen om voor de HE3 Residence te kiezen

Kies voor de huislift HE3 Residence

Als u op zoek bent naar een comfortabele huislift die ook nog eens esthetisch aantrekkelijk is, dan is de HE3 Residence van thyssenkrupp Home Solutions een goede keuze. Wij zetten de drie belangrijkste redenen onder elkaar om te kiezen voor deze prachtige huislift van Italiaans design.

Minimum aan bouwkundige werkzaamheden

Voor het installeren van de HE3 Residence is een minimum aan bouwkundige werkzaamheden vereist. Er is tevens maar weinig ruimte nodig voor het plaatsen van de compacte, comfortabele huislift. U kunt indien gewenst een bouwkundige schacht laten plaatsen, binnen of buiten uw bestaande woning. Vanzelfsprekend heeft de huislift een hoogwaardige afwerking en past hij in elke woning zonder afbreuk te doen aan de bestaande stijl en inrichting.

Grote keuze uit materiaal en design

De huislift HE3 is in verschillend materiaal en design uit te voeren. U kunt kiezen uit uiteenlopende uitrustingen, afwerkingen en kleuren. Ook kunt u kiezen tussen een platform of een cabine en automatische deuren of gewone deuren. De keuze uit al deze opties zorgt ervoor dat de huislift perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak.

HE3 Residence huislift