thyssenkrupp is meer dan alleen trapliften

thyssenkrupp AG is een wereldwijd opererend concern, en is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. Het concern is ontstaan door een fusie tussen Thyssen Stahl AG en Krupp Stahl AG. Ons logo is het resultaat van deze fusie, in 1999. De boog in het logo is afkomstig van de organisatie Thyssen en de drie ringen - die drie treinwielen voorstellen – vertegenwoordigden de firma Krupp.

5 onderdelen van thyssenkrupp

thyssenkrupp heeft haar activiteiten ondergebracht in vijf bedrijfsonderdelen, die weer onderverdeeld zijn in zogeheten business units en operating units. thyssenkrupp is aanwezig in 77 landen met 497 kantoren en locaties.

Components Technology
Components Technology levert componenten voor windturbines en bouwmaterieel. Voor de automobielindustrie levert het geïntegreerde systeemoplossingen waaronder assen, stuursystemen, veren, schokdempers en krukassen.

Industrial Solutions
Het onderdeel Industrial Solutions houdt zich bezig met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van industriële complexen en systemen.

Materials Services
Material Services is een groothandel in materialen met 500 vestigingen in meer dan 30 landen.

Steel
De divisie Steel levert platte staalproducten aan onder andere de automobiel- en de verpakkingsmiddelenindustrie. Deze divisie produceerde in 2012 ongeveer 12 miljoen ton staal.

Elevator Technology
Elevator ken u natuurlijk al. Deze divisie, waar ‘uw eigen’ thyssenkrupp Home Solutions weer deel van uitmaakt, produceert liften en roltrappen voor personen en goederen. Dit segment heeft zo'n 47.500 mensen in dienst en werkt vanuit zo’n 900 vestigingen over de hele wereld. Waaronder die in Krimpen aan den IJssel, die zich bezighouden met het produceren en vermarkten van de trapliften.

thyssenkrupp AG wereldwijd concern bestaand uit 5 steunpilaren
Gratis huisliftenbrochureaanvraag van thyssenkrupp Home Solutions
IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!

Vul hier uw naam en achternaam in en geef aan of u een man of vrouw bent.