Houd uw trap beloopbaar met de Swing traplift

Trap geen barrière voor andere gebruikers

Een trap wordt natuurlijk door meerdere mensen gebruikt. Het is belangrijk dat iedereen dat op een veilige manier kan doen. Wanneer u zelf minder mobiel wordt, zorgen onze liften ervoor dat u weer meer bewegingsvrijheid krijgt in uw eigen huis én dat uw trap ook toegankelijk blijft voor uw partner, mantelzorgers, verzorger of kinderen en kleinkinderen.

Traplift aan spilzijde geplaatst door ASL-technologie

Waar veel leveranciers gedwongen zijn de trapleuning te verwijderen wanneer zij een traplift plaatsen, hoeft dat bij thyssenkrupp in de meeste gevallen niet. Simpelweg omdat wij met de Swing traplift, de lift altijd aan de binnenzijde ofwel spilzijde van de trap plaatsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke en gepatenteerde ASL-technologie, waarbij de stoel kan wegdraaien van obstakels, zoals trapleuningen, tijdens de rit. Dus niet 'voordraaien' onderaan de trap, maar tijdens de rit draaien zodat u veilig en comfortabel van uw traplift gebruik kunt maken.

Brede beloopbare kant van de trap blijft vrij

De Swing gaat dus heel efficiënt met de beschikbare ruimte om, waardoor u trap perfect begaanbaar blijft. Niet alleen door de installatie aan de binnenzijde van de trap, maar vooral ook door zijn compacte ontwerp. Zo blijft de doorgaans brede kant van de trap waar de leuning zit beloopbaar voor de personen in uw omgeving, zodat ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden kunnen gaan. Niet alleen uw veiligheid is geborgen, maar ook van degene die dicht bij u staan.

De Swing traplift behoud de beloopbaarheid van uw trap

De Swing traplift behoud de beloopbaarheid van uw trap

Plaatsing aan de binnenzijde van de trap

Plaatsing aan de binnenzijde van de trap, houdt de trap optimaal beloopbaar voor anderen

Veiligheid voor u en uw mede trapgebruiker

Veiligheid voor u en uw mede trapgebruiker

Swing traplift past op iedere trap

De Swing-traplift biedt in verschillende opzichten een passende oplossing. De traplift is op iedere mogelijke trap te installeren, zelfs als u een wenteltrap heeft of een smalle, steile opgang. Met één traplift heeft u weer toegang tot alle verdiepingen van uw huis. En het mooiste is: de installatie is in nog geen 4 uur geregeld. Met ons meest populaire model traplift, de Swing, maken we in een paar uur tijd alle verdiepingen van uw huis weer toegankelijk.