De traplift voor iedere trap

traplift voor iedere trap✔swing traplift thyssenkrupp

“Mijn trap is zo apart, daar past nooit een traplift op”. Dit is een van de meest gehoorde opmerkingen volgens onze adviseurs. Hun antwoord is steevast: “Wedden van wel? De Swing past overal, omdat alles wat wij doen maatwerk is.”

Swing traplift, steun en toeverlaat

De Swing-traplift is niet alleen ons eigen paradepaardje, maar ook de blikvanger én steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Dat komt op de eerste plaats door onze ingenieurs, die deze traplift zo ontworpen hebben dat hij op iedere mogelijke trap past. Dus ook die van u.

Of u nu een wenteltrap heeft, een trap met een of meerdere bochten, of een heel smalle opgang, omdat we alles heel nauwkeurig op- en inmeten en fabriceren, kunnen we de Swing ook naadloos op uw trap installeren.

Gepatenteerde ASL-Technologie

De Swing is een van de populairste liften. Logisch, als je de vele voordelen op een rij zet: zo kunnen we de Swing ook doortrekken naar hogere etages dankzij onze ASL-technologie, waardoor de stoelzitting kan draaien tijdens het gebruik. Met één traplift maakt u uw hele huis dus weer voor iedereen bereikbaar!

Joris van Mierlo, trapliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Veel mensen denken dat een traplift niet past. Gelukkig bewijs ik iedere dag het tegendeel

Joris van Mierlo, trapliftadviseurOok weten of het past? Vraag hier meer informatie aan

Trap voor iedereen beloopbaar

Bovendien gaat de Swing heel efficiënt met de beschikbare ruimte om. Niet alleen door zijn compacte ontwerp, maar ook doordat onze monteurs de traplift doorgaans aan de binnenkant van de trap installeren. Zo blijft de kant waar de leuning zit beloopbaar voor medebewoners, kinderen of mantelzorgers, zodat ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden kunnen gaan. En het mooiste is: de installatie is in een paar uur geregeld.

De Swing-traplift heeft dankzij zijn veelzijdigheid al heel veel klanten kunnen overtuigen.

Om eerlijk te zijn, heb ik de aanschaf van een traplift zo lang mogelijk uitgesteld. Ik was er vast van overtuigd dat die nooit op mijn trap zou passen. Wel dus, bleek al snel toen de adviseur van thyssenkrupp me in zijn app liet zien hoe de lift eruit zou komen te zien. Zelfs op mijn krappe, steile trap ga ik nu moeiteloos met mijn Swing-traplift naar boven en blijft de trap toch perfect beloopbaar voor mijn vrouw. Ik zei vanmorgen nog tegen haar dat we dit echt veel eerder hadden moeten doen. Ik ben weer mobiel, ik heb weer toegang tot de zolderverdieping en kan daar mijn hobby weer oppakken.

Een tevreden gebruiker

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

En profiteer de hele maand augustus van €800 korting op een nieuwe Swing-traplift

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR