Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

De traplift voor iedere trap

traplift voor iedere trap✔swing traplift thyssenkrupp

“Mijn trap is zo apart, daar past nooit een traplift op”. Dit is een van de meest gehoorde opmerkingen volgens onze adviseurs. Hun antwoord is steevast: “Wedden van wel? De Swing past overal, omdat alles wat wij doen maatwerk is.”

Swing traplift, steun en toeverlaat

De Swing-traplift is niet alleen ons eigen paradepaardje, maar ook de blikvanger én steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Dat komt op de eerste plaats door onze ingenieurs, die deze traplift zo ontworpen hebben dat hij op iedere mogelijke trap past. Dus ook die van u.

Of u nu een wenteltrap heeft, een trap met een of meerdere bochten, of een heel smalle opgang, omdat we alles heel nauwkeurig op- en inmeten en fabriceren, kunnen we de Swing ook naadloos op uw trap installeren.

Gepatenteerde ASL-Technologie

De Swing is een van de populairste liften. Logisch, als je de vele voordelen op een rij zet: zo kunnen we de Swing ook doortrekken naar hogere etages dankzij onze ASL-technologie, waardoor de stoelzitting kan draaien tijdens het gebruik. Met één traplift maakt u uw hele huis dus weer voor iedereen bereikbaar!

Trap voor iedereen beloopbaar

Bovendien gaat de Swing heel efficiënt met de beschikbare ruimte om. Niet alleen door zijn compacte ontwerp, maar ook doordat onze monteurs de traplift doorgaans aan de binnenkant van de trap installeren. Zo blijft de kant waar de leuning zit beloopbaar voor medebewoners, kinderen of mantelzorgers, zodat ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden kunnen gaan. En het mooiste is: de installatie is in een paar uur geregeld.

De Swing-traplift heeft dankzij zijn veelzijdigheid al heel veel klanten kunnen overtuigen.

Om eerlijk te zijn, heb ik de aanschaf van een traplift zo lang mogelijk uitgesteld. Ik was er vast van overtuigd dat die nooit op mijn trap zou passen. Wel dus, bleek al snel toen de adviseur van thyssenkrupp me in zijn app liet zien hoe de lift eruit zou komen te zien. Zelfs op mijn krappe, steile trap ga ik nu moeiteloos met mijn Swing-traplift naar boven en blijft de trap toch perfect beloopbaar voor mijn vrouw. Ik zei vanmorgen nog tegen haar dat we dit echt veel eerder hadden moeten doen. Ik ben weer mobiel, ik heb weer toegang tot de zolderverdieping en kan daar mijn hobby weer oppakken.

Een tevreden gebruiker

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact