Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Gebruikte traplift aanschaffen

Artikel Telegraaf over hergebruiken traplift

Trapliften weggooien is zonde. Daar zijn we het bij thyssenkrupp helemaal mee eens. Via de media heeft u wellicht de ophef meegekregen die ontstond rond een traplift die zonder goede reden werd weggegooid. Fabrikanten zouden trapliften uit financiële overwegingen geen tweede leven gunnen. Echter, dit is in het geval van thyssenkrupp niet waar.

Traplift hergebruiken? Dat kan bij thyssenkrupp

Afgelopen weken was er in de media veel reuring rond het weggooien van hulpmiddelen zoals een traplift. De commotie ontstond naar aanleiding van een Twitter-bericht over een onnodig weggegooide lift. Een mevrouw wilde de traplift van haar overleden man voor zichzelf kunnen gebruiken. Ze was immers zelf ook slechter ter been geraakt. Helaas werd anders voor haar besloten: in plaats van de lift te hergebruiken, werd hij weggegooid.

Verkeerd beeld ontstaan: traplift wordt niet weggegooid

Door de berichten in de media is bij u wellicht het beeld ontstaan dat gebruikte trapliften altijd door de fabrikant worden weggegooid. Echter, dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij thyssenkrupp kopen we gebruikte trapliften die niet ouder zijn dan 7 jaar, altijd terug. De stoel wordt opnieuw gemodificeerd en bekleed. Het enige wat wij niet kunnen hergebruiken, is de rails van een traplift. En daar hebben we een heel goede reden voor.

Rail van traplift altijd nieuw

Een traplift is maatwerk. Niet alleen de trap bepaalt hoe de rail over de trap gaat, maar ook de maten van de gebruiker, de hoogte van de onderdoorgang, de trapleuning en allerlei andere obstakels in de hal, op de overloop en in het trapgat zelf. Al deze factoren worden meegenomen wanneer de trapmeter uw trap komt inmeten en wanneer onze tekenaar de rail voor uw trap tekent.

De nieuwe rail wordt in onze eigen thyssenkruppfabriek door vakmensen en high-tech apparatuur vervaardigd waarbij heel goed wordt opgelet of de raildelen naadloos in elkaar overgaan en de kwaliteit van alle lassen goed zijn, zodat de rit met de traplift over uw trap zo veilig en aangenaam mogelijk zal zijn.

Wanneer we de rails zouden hergebruiken op een andere trap, levert dat in veruit de meeste gevallen gevaarlijke situaties op, iets wat wij natuurlijk koste wat kost willen vermijden. Wij hebben daarom de bewuste keuze gemaakt om de rails niet opnieuw in te zetten.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer deze maand van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met het eind van lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift. Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Drie tips voor de aankoop van een gebruikte traplift

Bovenal adviseren wij altijd om een nieuwe traplift aan te schaffen, echter wij begrijpen dat soms een nieuwe traplift een te grote investering en dan is een gebruikte traplift een prima alternatief. Wij raden u af om een gebruikte lift via een platform als marktplaats aan te schaffen, omdat de particuliere verkoper niet de expertise, de garantie en technische knowhow heeft die u gewend bent van de mensen van thyssenkrupp.

Mocht u overwegen een gebruikte traplift aan te schaffen, let dan goed op de volgende aandachtspunten:

  • De leeftijd van de traplift is belangrijk. Wij zorgen dat de stoel én de motor van gebruikte thyssenkrupp-liften nooit ouder zijn dan zeven jaar.
  • Let goed op de staat van de rail. Een gebruikte rail is op maat gemaakt voor een andere trap. Grote kans dat deze rail niet naadloos aansluit op uw trap. Wij zorgen dat uw gebruikte lift altijd geleverd wordt met een compleet nieuwe rail, waardoor perfect rijcomfort en optimale veiligheid verzekerd zijn.
  • Let goed op de staat van de traplift. Wij leveren alleen compleet gereviseerde liften.

Gebruikte liften beschikken niet over de nieuwste technologie die onze nieuwere liften wel bieden, maar kwalitatief zijn de gebruikte thyssenkrupp-liften prima. Koopt u een gebruikte traplift via thyssenkrupp Home Solutions dan bent u er zeker van dat de lift niet ouder is dan zeven jaar, een nieuwe rail op maat wordt gemaakt en de traplift zelf is gereviseerd.

Op kwaliteit doen we geen concessies. Ook niet als het om een gebruikte traplift gaat. Maak een afspraak met één van onze adviseur.

Monteur thyssenkrupp Home Solutions plaatst traplift

Staat er een traplift in de weg op uw trap? Wij kopen uw gebruikte traplift graag terug van u.

thyssenkrupp Home Solutions Ook een bod ontvangen op een gebruikte thyssenkrupp traplift? Klik hier.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact