Slechter ter been? Stel uw verhuizing nog maar even uit!

thyssenkrupp traplift✔ Swing traplift ✔ traplift over twee verdiepingen

Veel senioren vrezen dat ze hun eigen huis moeten verlaten als het traplopen lastiger wordt. Wij van thyssenkrupp weten dat dat niet zo is. We realiseren ons natuurlijk dat trappen een obstakel kunnen zijn, maar we weten ook dat geen enkele trap een onoverkomelijk probleem hoeft te vormen. Stelt u die verhuizing nog maar even uit, want met een goede traplift op maat kunt u gewoon zelfstandig blijven wonen, in uw eigen huis.

Traplift voor iedere trap: Swing

Neem bijvoorbeeld onze Swing-traplift. Dit model is niet alleen ons eigen paradepaardje, maar ook de blikvanger én steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Dat komt op de eerste plaats door onze ingenieurs, die deze traplift zo ontworpen hebben dat hij op iedere mogelijke trap past. Dus ook die van u. Of u nu een wenteltrap heeft, een trap met een of meerdere bochten, of een heel smalle opgang: omdat we alles heel nauwkeurig op- en inmeten en fabriceren, kunnen we de Swing ook naadloos op uw trap installeren. En met hetzelfde gemak trekken we de lift door over meerdere etages, waardoor uw complete huis weer bereikbaar wordt.

Voordelen traplift - verhuizing

Voor veel senioren is het belangrijkste voordeel van een traplift dat ze gewoon in hun eigen huis kunnen blijven wonen. In hun vertrouwde omgeving, bij de mensen die ze gewend zijn. Maar ook qua kosten is een traplift te verkiezen boven een verhuizing. Als u een thyssenkrupp-lift installeert, hebt u bijvoorbeeld al geen verbouwingskosten. De rail wordt namelijk op maat gemaakt voor uw trap, en uw lift is binnen 4 uur klaar voor gebruik.

Bovendien kan een verhuizing een dure aangelegenheid zijn, zeker als u geen gebruik kunt maken van subsidies of regelingen. De prijs van een traplift steekt daar vaak zeer positief tegen af; naast de kosten van de traplift zelf, die bij thyssenkrupp altijd inclusief de installatie en service is, hebt u eigenlijk alleen nog de elektriciteitskosten.

Zelf maar een traplift gekocht

“Van de gemeente moesten we maar gaan verhuizen, omdat we niet in aanmerking kwamen voor een traplift via de WMO. Toen hebben we zelf maar een traplift aangeschaft. En wat zijn we daar blij mee zeg. Het hele huis weer bereikbaar en de trap is geen obstakel meer. Ik zei nog laatst tegen mijn man: Oude bomen moet je ook niet verplaatsen, waarom zouden wij dan wel verhuizen?”

Snelle offerte voor uw traplift

Heeft u binnen 24 uur een offerte nodig met een uitstekend advies? Dat kan. Neem dan direct contact met ons op en we maken meteen een afspraak. Ik kom graag bij u langs.

Maarten Adriaanse, trapliftadviseurOok een snelle offerte voor een traplift? Klik dan hier en maak snel een afspraak.

Verdere informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vraag dan een gesprek aan met een van de adviseurs van thyssenkrupp, zodat u samen kunt bekijken hoe de Swing er in uw huis uit zou kunnen zien. Uiteraard is dat bezoek kosteloos. U kunt hiervoor gratis bellen naar 0800 5003 of een e-mail sturen.

Wedden dat we ook uw verhuizing kunnen uitstellen?

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

En profiteer de hele maand augustus van €800 korting op een nieuwe Swing-traplift

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR