Veilig de trap op?

Trap is een uitdagende plek

De trap is misschien wel de meest uitdagende plek in huis als u slecht ter been bent. Maar door simpele maatregelen kunt u de trap al een stuk veiliger maken.

Dit zijn onze adviezen:

  • Zorg voor een stevige trapleuning
  • Houdt uw handen vrij zodat u zich vast kunt houden
  • Zorg voor goede verlichting in het trappenhuis
  • Zorg dat tapijten goed passen
  • Houdt de trap altijd vrij van spullen
  • Loop niet met slippers of op sokken de trap op
  • Wacht na het schoonmaken tot de treden droog zijn

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Krijg in september 21% BTW korting op een nieuwe Swing-traplift. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 30 september 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing traplift.Ook voordeel op een Swing traplift? Klik hier

Wordt de trap een serieus obstakel voor u?

Een traplift kan u helpen weer zorgeloos en veilig naar boven te gaan. Bijvoorbeeld de Swing-traplift van thyssenkrupp, de steun en toeverlaat in steeds meer woningen. Deze traplift maakt het hele huis weer bereikbaar, en kan zelfs naar de zolder worden doorgetrokken. Bovendien past hij op iedere mogelijke trap, of u nu een wenteltrap hebt, een trap met een of meerdere bochten of met een heel smalle opgang.

Swing-traplift zeer veilig

De stoelzitting van de Swing-traplift is voorzien van gebogen armleuningen, wat zorgt voor optimale veiligheid tijdens de rit. Door de gepatenteerde ASL-Technologie draait de zitting boven aan de trap altijd van het trapgat af, zodat u ook altijd veilig kunt uitstappen. Daarnaast kan de Swing worden uitgerust met gordeldetectie, waardoor de traplift pas gaat bewegen als de veiligheidsgordel is vastgemaakt.

De traplift vermijdt obstakels op de trap en is voorzien van een nooddaalsysteem waardoor u altijd naar beneden kunt als bijvoorbeeld de stroom uitvalt. Ook kunt in geval van nood direct een vriend, kennis of familielid bellen via het noodoproepsysteem.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om de trap veiliger te maken. Twijfelt u over welke optie de beste voor u is? Vraag dan een van onze adviseurs voor vrijblijvend advies.