Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Verticale stop Swing traplift houdt doorgang vrij

In veel huizen grenst de voordeur of een binnendeur aan de trap. De rail van de traplift loopt in veel gevallen voorbij de onderste tree van de trap en kan zo de deur blokkeren. In het verleden was het mogelijk om een traplift aan te schaffen met een opklapbaar raildeel. Gebruikers konden dit deel opklappen als ze de deur wilden gebruiken en uitklappen als ze de traplift wilden gebruiken.

Deuren en de voordeur in het bijzonder vormen echter een belangrijk onderdeel van de vluchtroute in woningen. Het is dan ook logisch dat deuren in huizen zo veel mogelijk vrij worden gehouden. Daarom past thyssenkrupp de verticale stop toe. Het einde van de rail waar de traplift overheen glijdt, loopt vanaf de laatste tree verticaal naar beneden. De rail van de traplift kan de deur zo niet blokkeren en hierdoor blijft de doorgang perfect vrij.

Met de unieke verticale stop van thyssenkrupp behoort de niet-praktische en opklaprail definitief tot het verleden en biedt thyssenkrupp een elegante en bovenal zeer praktische oplossing voor kleine ruimtes.

Als uw trap ook grenst aan een deur, kunt u dus zonder problemen een traplift laten plaatsen. Zelfs in de meest krappe situaties is dit mogelijk. Zo wordt veiligheid in de woning gewaarborgd.

Verticale stop houdt doorgang vrij

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.