Maak u zolder met één traplift bereikbaar

Bij het plaatsen van een traplift denken mensen vaak alleen aan een verbinding tussen de begane grond en de eerste verdieping. Vaak staan ze er niet bij stil dat het ook mogelijk is om een lift verder naar boven door te trekken. Met een traplift wordt ook de zolder weer bereikbaar.
De waarde van een zolderkamer moet niet onderschat worden. Veel mensen gebruiken deze ruimte als hobbyruimte, voor het bewaren van bijvoorbeeld fotoalbums of om de was op te hangen. Waarom zou u, wanneer u gebruikmaakt van een traplift, die mogelijkheden moeten doorstrepen?

ASL-technologie

Het is technisch gezien zeer goed mogelijk om een traplift door te trekken naar hogere etages. Dat komt met name doordat thyssenkrupp bij de Swing traplift gebruikmaakt van de ASL-technologie (Advanced Swivel and Levelling). Deze technologie zorgt ervoor dat de stoelzitting van de traplift kan draaien tijdens het gebruik. De traplift kan dankzij de ASL-technologie aan beide zijden van de trap geïnstalleerd worden en precies aan de vorm van de trap worden aangepast. Juist op de vaak smalle trappen van de eerste verdieping naar de zolderkamer is die technologie zeer belangrijk. In bijna alle gevallen wordt er in dat geval voor gekozen om de traplift aan de binnenzijde te plaatsen. Andere huisbewoners kunnen dan van de buitenkant, waar de leuning zit, gebruikmaken en worden dus totaal niet gehinderd door de geplaatste lift.

Hele huis bereikbaar

Mensen die ervoor hebben gekozen om hun traplift naar de zolder door te trekken zijn razend enthousiast. “Mijn hele huis is nu weer bereikbaar. Ik kan weer gewoon mijn leven leiden zonder dat ik iets hoef op te geven”, reageert een tevreden klant. “Op zolder heb ik mijn schilderkamer. Ik ben er bijzonder blij mee dat ik die hobby weer heb kunnen oppakken.”

Deze woningen zijn al volledig bereikbaar met de Swing traplift
De eerste en tweede verdieping makkelijk bereikbaar met de Swing traplift van thyssenkrupp

Deze mooie woning in Groningen heeft de traplift over meerdere verdiepingen doorgetrokken

Ook in deze woning is iedere verdieping bereikbaar met de Swing traplift

Ook in deze woning is iedere verdieping bereikbaar met de Swing traplift

Swing traplift overbrugt meerdere verdiepingen te gelijk

Ook meneer is erg blij met met zijn Swing traplift die meerdere verdiepingen overbrugt