Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Over thyssenkrupp

Engineering. Tomorrow. Together.

thyssenkrupp, al meer dan 200 jaar 'een huis van vertrouwen'

Er is een grote kans dat de naam ‘thyssenkrupp’ u reeds bekend is. Onze organisatie is al meer dan 200 jaar leverancier van geavanceerde technische producten en diensten in verschillende sectoren. Onze naam komt u in het dagelijks leven vaak tegen op trapliften, ‘gewone liften’ en roltrappen.

thyssenkrupp Elevator is één van 's werelds grootste technologieconcerns met wereldwijd meer dan 50.000 werknemers. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen bedenken, ontwikkelen en produceren we technische toepassingen voor zowel grote als kleine klanten. Onze organisatie ‘thyssenkrupp Home Solutions’ richt zich, zoals de naam al zegt, op mobiliteitsoplossingen in en om het huis.

Wereldwijde liftinnovaties

thyssenkrupp Home Solutions is een dochteronderneming van het Duitse thyssenkrupp Elevator en is onderdeel van de Business Unit Access Solutions. thyssenkrupp Elevator is het op drie na grootste liftenbedrijf ter wereld. Met een omzet van circa € 4,7 miljard en meer dan 40.000 werknemers verspreid over 800 vestigingen is de liftengroep over de hele wereld actief. Kwaliteit en innovatie komen terug in alle producten en diensten die door thyssenkrupp Elevator worden ontwikkeld. Concrete voorbeelden van de innovatieve kracht van thyssenkrupp zijn de TWIN (twee liftcabines in één schacht boven elkaar), de TurboTrack (een rolpad met variabele snelheid) en in 2017 werd de unieke MULTI geïntroduceerd (meerdere cabines die tegelijkertijd zowel horizontaal als verticaal door een gebouw bewegen).

thyssenkrupp AG, Organisatieoverzicht

thyssenkrupp Home Solutions: al 65 jaar liften voor thuis

Thyssenkrupp Home Solutions maakt sinds 1953 trapliften, huisliften en plateauliften voor thuis. We creëren bewegingsvrijheid op locatie, zodat mensen zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Onze producten worden allemaal op maat gemaakt met de hoogwaardige kwaliteit en veiligheid waar liften van thyssenkrupp om bekend staan. Jaarlijks fabriceren we duizenden trapliften in onze fabriek in Krimpen aan den IJssel. Deze liften worden geïnstalleerd en desgewenst levenslang onderhouden door onze eigen monteurs. Zij worden periodiek opgeleid en bijgeschoold om zorg te dragen voor de hoogst haalbare kwaliteit. Een klantgerichte benadering en uitstekende dienstverlening staan centraal binnen ons Nederlandse bedrijf. Als onderdeel van een internationaal concern, combineert thyssenkrupp Home Solutions de kracht van een wereldwijde organisatie met de persoonlijke benadering van een MKB-bedrijf.

In alles wat we doen, spelen innovatie, service, kwaliteit en toegankelijkheid van gebruiksvriendelijke technologie een grote rol. Onze filosofie is om een oplossing aan te bieden die het beste past bij de behoefte van onze klanten. We geven een professioneel advies in combinatie met technisch hoogstaande producten voor thuis en de daarbij horende service. De consument is het middelpunt van al onze activiteiten en een hoge klanttevredenheid is dan ook ons dagelijks doel.

“Fijn bedrijf, komt afspraken na, de vertegenwoordiger neemt alle tijd, goede uitleg! Na 2,5 week al geplaatst. Kundige montage. Al met al erg tevreden!”

Tevreden klant

Het ontstaan van thyssenkrupp Home Solutions

thyssenkrupp Home Solutions NV is in 1953 opgericht als De Reus Liften. Het bedrijf richtte zich destijds uitsluitend op het produceren, verkopen en onderhouden van liften en tilinstallaties. In 1957 breidde De Reus Liften zijn assortiment uit met de productie van de eerste traplift in Nederland. In 1988 fuseerde het bedrijf met het in Alkmaar gevestigde Thyssen Liften. De nieuwe naam van het aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf werd ‘Thyssen De Reus’. Toen de activiteiten doorgroeiden, verhuisde het bedrijf in 1993 naar onze huidige locatie op industrieterrein De Stormpolder in Krimpen aan den IJssel.

Grotere focus op trapliften

In 1996 startte Thyssen De Reus met de Thyssen Stairlift Group. Deze groep moest de trapliftenproductie en -levering in binnen- en buitenland gaan stimuleren. Om de verschillende markten beter te kunnen benaderen werd Thyssen De Reus verdeeld in 3 Business Units. Elke Business Unit kreeg de focus op een apart deel van de markt. De Business Unit Monoliften (BUM) ging zich primair bezighouden met de verkoop, plaatsing en service van trapliften. Vervolgens werd de splitsing ook juridisch gemaakt met de oprichting van thyssenkrupp Home Solutions NV. De populariteit en het belang van de traplift is nog altijd groeiende in Nederland. thyssenkrupp Home Solutions heeft na 65 jaar bewezen marktleider te zijn op het gebied van traplift-innovaties. Onze trapliften kregen verschillende prijzen voor hun ontwerp en we ontwikkelden de gepatenteerde ASL-technologie voor onze S200 traplift

thyssenkrupp Elevator betreedt een nieuw tijdperk als een onafhankelijk bedrijf

In 2020 werd thyssenkrupp Elevator succesvol overgenomen door Advent International en Cinven. Deze overname leidde tot een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van het bedrijf. Samen met de nieuwe eigenaars als strategische en financiële partners, zal thyssenkrupp Elevator sterker in zijn schoenen staan om de ambitieuze plannen als technologische voorloper verder uit te bouwen.

thyssenkrupp Home Solutions in de toekomst

thyssenkrupp Home Solutions heeft door de jaren heen een krachtige en goede reputatie opgebouwd in de (trap)liftenbranche. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en sterke basis op het gebied van staaltechniek, en zijn vastberaden om ons aanbod in de toekomst door te ontwikkelen. Als het aan ons ligt, gaan we nog minstens 200 jaar door met technologische innovaties die de wereld en uw huis toegankelijker maken.

thyssenkrupp hoofdkantoor in Essen Duitsland
Wilt u een traplift- of huisliftbrochure? Vraag hier uw gratis brochure aan

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR!
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u de gratis brochures toe
Vul uw correcte postcode in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw brochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde traplift- en huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact