Over ons, thyssenkrupp

Engineering. Tomorrow. Together.

thyssenkrupp is al meer dan 200 jaar leverancier van producten en diensten in zeer uiteenlopende sectoren, zoals de automobielindustrie, bouw en constructie, chemische industrie, energie, voeding, olie en gas, aerospace, mijnbouw en metaal, engineering, scheepsbouw en speciale voertuigen.

Engineering zit in ons bloed. Technische toepassingen ontwikkelen, dat is wat we doen. Sterker nog, bij thyssenkrupp denken we in techniek. Of we nu op industriële complexen werken of op kantoor. Waar dan ook ter wereld. Dat betekent dat we constant werken aan nog slimmere, innovatievere oplossingen, voor zowel grote als kleine klanten.

thyssenkrupp als meer dan 200 jaar 'een huis van vertrouwen'

En als het aan ons ligt, gaan we daar nog minstens 200 jaar mee door. Samen met onze klanten. Want wij kennen hen door en door, zij kennen en vertrouwen ons voor de volle 100%. Ongeacht of ze nou oplossingen zoeken voor hun fabrieken, voor hun werkbouwkundige uitdagingen, voor de toenemende verstedelijking of voor mensen die langer thuis moeten blijven wonen: thyssenkrupp investeert in technologische innovaties en maakt de wereld daarmee stukje bij beetje een betere wereld. Dat beloven we u.

thyssenkrupp AG, Organisatieoverzicht

thyssenkrupp Home Solutions

thyssenkrupp Home Solutions uit Krimpen aan den IJssel is al sinds 1953 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor wat betreft kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsoplossingen. In al onze producten, zoals trapliften, plateauliften en huisliften, spelen kenmerken als innovatie, service, kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol. Daarnaast leveren wij landelijke service aan al onze producten uitgevoerd door onze eigen monteurs die wij periodiek opleiden en bijscholen. Onze trapliften worden geproduceerd in onze eigen fabriek die tevens in Krimpen aan den IJssel gevestigd is.

De traplift is een product dat steeds belangrijker wordt in Nederland en thyssenkrupp Home Solutions heeft bewezen marktleider te zijn op het gebied van innovatie zoals te zien is aan onze Swing traplift met onze gepatenteerde ASL-technologie.

thyssenkrupp Home Solutions NV is een 100% dochteronderneming van het Duitse thyssenkrupp Elevator AG en is onderdeel van de Business Unit Access Solutions.

Als onderdeel van een internationaal concern, combineert thyssenkrupp Home Solutions de kracht van een internationale organisatie met de kracht van een MKB-bedrijf.

thyssenkrupp hoofdkantoor in Essen Duitsland

Geschiedenis van thyssenkrupp Home Solutions

thyssenkrupp Home Solutions NV is in 1953 opgericht als De Reus Liften. Het bedrijf richtte zich op het produceren, verkopen en onderhouden van liften en tilinstallaties. In 1957 breidde De Reus Liften zijn assortiment uit met de productie van de eerste traplift in Nederland. In 1988 fuseert het bedrijf met het in Alkmaar gevestigde Thyssen Liften. De nieuwe naam van het aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf wordt Thyssen De Reus. Als de activiteiten doorgroeien verhuist het bedrijf in 1993 naar haar huidige locatie op industrieterrein De Stormpolder in Krimpen aan den IJssel.

Grotere focus op trapliften

In 1996 start Thyssen De Reus met de Thyssen Stairlift Group. Deze groep moet de trapliftenproductie en -levering in binnen- en buitenland gaan stimuleren. Om de verschillende markten beter te kunnen benaderen wordt Thyssen De Reus verdeeld in drie Business Units. Elke Business Unit focust op een apart deel van de markt. De Business Unit Monoliften (BUM) gaat zich primair bezighouden met de verkoop, plaatsing en service van trapliften. Vervolgens wordt de splitsing ook juridisch gemaakt met de oprichting van thyssenkrupp Home Solutions NV. De Liften en Roltrappen-tak gaan separaat verder als thyssenkrupp Liften BV.

65 jaar ervaring in de productie, verkoop en montage van trapliften, huisliften en plateauliften

Inmiddels is thyssenkrupp Home Solutions al 65 jaar een belangrijke speler in Nederland op het gebied van trapliften, huisliften en plateauliften. thyssenkrupp Home Solutions installeert wereldwijd jaarlijks duizenden trapliften die in de fabriek in Krimpen aan den IJssel worden gefabriceerd. Klik op de link voor meer informatie over de trapliften, huisliften en plateauliften van thyssenkrupp Home Solutions NV. Of bel met ons gratis nummer 0800-5003 .

Bedrijfsfilosofie

thyssenkrupp Home Solutions NV uit Krimpen aan den IJssel is al sinds 1953 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor wat betreft mobiliteitsoplossingen. In alle producten en diensten van thyssenkrupp Home Solutions spelen kenmerken als innovatie, service, kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol.

Missie van thyssenkrupp Home Solutions

De missie van thyssenkrupp Home Solutions is het brengen van verticale mobiliteit in het dagelijks leven. Wij bieden aangepaste, innovatieve oplossingen om de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren. Onze filosofie is een oplossing aan te bieden die het beste bij de behoefte van onze klanten past - professioneel advies in combinatie met technisch hoogstaande producten en uitstekende service. De klant is het middelpunt van al onze activiteiten en zijn of haar tevredenheid is ons dagelijks doel.

thyssenkrupp Home Solutions heeft in 65 jaar een goede reputatie opgebouwd in de (trap)liftenbranche. We zijn trots op deze rijke geschiedenis en voelen ons verplicht om dit in de toekomst verder te ontwikkelen.

Kerngegevens thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions NV is een 100% dochteronderneming van het Duitse thyssenkrupp Elevator AG en is onderdeel van de Business Unit Accessibility. thyssenkrupp Home Solutions NV levert trapliften, plateauliften en huisliften van hoogwaardige kwaliteit met unieke eigenschappen. Een klantgerichte benadering en uitstekende dienstverlening staan centraal binnen de organisatie. thyssenkrupp Home Solutions, onderdeel van een wereldconcern met de kracht van een MKB-bedrijf.

thyssenkrupp Elevator AG

thyssenkrupp Elevator is het op drie na grootste liftenbedrijf ter wereld. Met een omzet van circa € 4,7 miljard en meer dan 40.000 werknemers verspreid over 800 vestigingen is de groep over de hele wereld actief. Kwaliteit en innovatie zijn kenmerkende eigenschappen van alle producten en diensten die door thyssenkrupp Elevator worden ontwikkeld. Voorbeelden van de innovatieve kracht van thyssenkrupp zijn onder meer de TWIN (twee liftcabines in één schacht boven elkaar) en de TurboTrack (een rolpad met een variabele snelheid)

thyssenkrupp AG

thyssenkrupp is één van 's werelds grootste technologieconcerns met meer dan 190.000 werknemers in de segmenten Steel, Industrial Solutions, Components Technology, Elevator Technology en Materials Services.

thyssenkrupp Home Solutions al 65 jaar actief op de Nederlandse markt