Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Platformliften

Inspirerend in design, comfort en eenvoud. Een platformlift van thyssenkrupp Home Solutions combineert verscheidenheid in vorm en functie met gemakkelijke installatie en gebruik. Flexibele oplossingen die in elke omgeving passen, binnen of buiten, met technologie dat zich reeds jaar in, jaar uit heeft bewezen zonder meldingen.

Wij zijn reeds 65 jaar experts in verticale mobiliteit en liften zijn onze passie. Het maakt niet uit of u een nieuw gebouw gaat plannen of een renovatie, wij zullen u steunen bij het zoeken naar de beste oplossing. In het bijzonder situaties met beperkte ruimte (of budget), waar een traditionele lift vaak niet zal passen, zijn onze verticale oplossingen eerste keus.

Bekijk hier de platformliften van thyssenkrupp

Vraag hier meer informatie aan over de plateauliften van thyssenkrupp

Meer informatie over plateauliften van thyssenkrupp Home Solutions

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Vul uw correcte postcode in
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u op locatie.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Bert Grootjen
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact