Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Uw gebruikte traplift verkopen?

thyssenkrupp koopt gebruikte trapliften terug

Demonteren traplift✔traplift thyssenkrupp verwijderen

Is een traplift overbodig geworden of staat er een traplift in de weg? thyssenkrupp Home Solutions verkoopt niet alleen trapliften, wij verwijderen ook trapliften. Binnen een week kunnen wij uw traplift demonteren en meenemen. Uiteraard betalen wij u snel na het verwijderen van de traplift.

Voordelen van traplift verwijderen via thyssenkrupp

  • Beste Prijs - Voor thyssenkrupp trapliften jonger dan 5 jaar kopen wij graag van u terug. Hiervoor bieden wij de beste prijs.
  • Professioneel gedemonteerd - Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het installeren en deïnstalleren van trapliften. Na het verwijderen van de traplift, is uw trap weer helemaal beloopbaar. Uiteraard nemen wij alles wat bij de traplift hoort mee, zodat u geen rommel meer in huis heeft.
  • Snelle betaling - Wij zorgen er niet alleen voor dat uw traplift snel verwijderd wordt, wij betalen u ook snel. Binnen een week na verwijdering heeft u het geld op uw rekening staan. Geen cash, wel zo veilig.
  • Demontage binnen een week - Doorgaans verzorgen wij de demontage binnen een week. Zo komt u op een nette en snelle manier van uw traplift af.
  • Duurzaam hergebruik - Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk trapliften en onderdelen te hergebruiken. Onderdelen die niet meer bruikbaar zijn, worden netjes en professioneel afgevoerd.
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact