Skip Navigation

Coronavirus : thyssenkrupp zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info trapliften / meer info huisliften

Klik hier voor informatie over de S200, geschikt voor de trap met een of meerdere bochten.

De Levant

Nieuw: plan een telefonisch adviesgesprek mét video

Traplift kopen van thyssenkrupp: Onze trapliften geven bewegingsvrijheid in huis

Bij toenemende mobiliteitsproblemen is het aanschaffen van een traplift vaak de manier om bewegingsvrijheid in huis te houden. Blijf met een traplift van thyssenkrupp in uw vertrouwde omgeving wonen en ga veilig zittend (weer) naar boven en beneden.

Bij thyssenkrupp kijken we altijd naar de mogelijkheden in uw huis. De Levant Classic is geschikt voor vrijwel elke rechte trap en met de S200 wordt zelfs een wenteltrap weer begaanbaar. Welke oplossing u ook kiest, thuis wonen wordt weer genieten. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

-----------------------------------------------------

Klanten en medewerkers beschermen tegen besmetting van het Coronavirus

Thyssenkrupp Home Solutions doet er uiteraard alles aan om onze klanten en medewerkers te beschermen tegen besmetting van het Coronavirus. Veel van onze kantoormedewerkers werken inmiddels vanuit huis. Voor onze monteurs en verkoop adviseurs is dit lastiger. Voor hen geldt het volgende:

  • Wij volgen bij de uitvoering van onze werkzaamheden het advies van de RIVM
  • Voor het bezoek bellen we de klant om te vragen naar risico’s betreffende verkoudheid, hoesten of andere griepverschijnselen
  • Als de klant telefonisch niet bereikt kan worden, wordt deze vraag alsnog gesteld bij aankomst bij de klant
  • Personeel van Thyssenkrupp wat ziekte verschijnselen vertoont werkt vanzelfsprekend niet
  • Onze adviseurs en monteurs maken na elk bezoek hun handen schoon met desinfectiemiddel en/of zeep.
  • Onze adviseurs en monteurs zullen geen handen schudden en blijven op minimaal 1,5 meter afstand. In sommige gevallen wordt er mondbescherming gebruikt.

Voor de monteurs geldt specifiek dat we alle reeds geplande gewone onderhoudswerkzaamheden tijdelijk hebben gestopt. Uiteraard zijn onze monteurs wél beschikbaar voor reparaties en montages van nieuwe trapliften.

Voor de verkoopadviseurs geldt dat we nog gewoon op huisbezoek komen als u dat wilt. Maar mocht u dat liever niet hebben, dan hebben we ook de mogelijkheid van een video afspraak (whatsapp, skype) met één van onze adviseurs.

-----------------------------------------------------

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Bij thyssenkrupp Home Solutions weten we dat het fijn is om zo lang mogelijk tuis te blijven wonen. Wij helpen ouderen en mindervaliden bij het overwinnen van de uitdagingen die horen bij verminderde mobiliteit. Een stoellift is een middel om zolang mogelijk de regie over het eigen leven te houden. Wij denken graag mee in en oplossing voor uw persoonlijke woonsituatie.

'Wij kunnen nu de wenteltrap helemaal gebruiken, zowel lopend als met de traplift"

Steile trap, brede trap, wenteltrap of de trap in een portiekwoning; wij maken hem voor u begaanbaar. We krijgen vaak de vraag of een traplift wel past en of de trap dan ook nog wel beloopbaar blijft. In 99% van de gevallen vinden we een passende oplossing. Klik en luister naar het verhaal van de heer Van Druenen, die nu een prachtige wenteltrap met trapliftsysteem in huis heeft.

Een stijlvolle mobiliteitsoplossing

Met ons assortiment proberen we tegemoet te komen aan zoveel mogelijk wensen. Dat betekent dat een traplift al beschikbaar is als stijlvol instapmodel, maar dat u ook kunt kiezen voor een luxere variant. Hoe dan ook, elk soort lift bestaat uit een op maat gemaakte kwaliteitsoplossing. thyssenkrupp maakt liften voor rechte trappen en trappen met bochten:

" Nooit gedacht dat een traplift mogelijk was op onze smalle steile trap. Toch gelukt!'

Een traplift kopen: hoe het werkt

Overweegt u om een traplift van thyssenkrupp te kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Mogelijk worden deze al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Bent u klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van thyssenkrupp om de situatie te bekijken en op te meten. Vervolgens krijgt u uitleg bij het voorstel. als u akkoord bent wordt uw lift op maat gemaakt in onze fabriek en bij u thuis gemonteerd door onze installateur.

"Goede informatie en voorlichting. Precisie bij een 'moeilijke' trapsituatie. Wij zijn blij met de traplift en jullie dankbaar dat het gelukt is!"

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Ons ingenieurschap bij u thuis, voor het leven. Met de mogelijkheid tot levenslange garantie bij een nieuwe S200 traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodig Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Trapliften van thyssenkrupp vergelijken voor de beste keuze.

S200 Levant Comfort Levant Classic
Past op rechte trappen #2713 #2713 #2713
Past op trappen met één of meerdere bochten #2713 - -
Draait automatisch tijdens de rit #25cf - -
Draait automatisch van trap weg bovenaan de trap #25cf #25cf -
Meerdere verdiepingen mogelijk #25cf - -
Op maat gemaakte unieke monorail #2713 - -
Opklapbare rail - #25cf #25cf
Verticale stop #25cf - -
In hoogte verstelbare stoel / voetensteun #2713 #2713 -
Gebogen armleuningen #2713 #2713 -
Rechte armleuningen #25cf #25cf #2713
Gordeldetectie #25cf - -
Geïntegreerd telefoontoestel #25cf - -
Maximaal gewicht 125 kg 146 kg (mits hellingshoek <45 graden) 146 kg (mits hellingshoek <45 graden)
Legenda #2713 Standaard #25cf Optioneel - Niet beschikbaar

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

En profiteer deze maand van de '100% op maat aanbieding'.

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Vul de laatste gegevens in en wij sturen u een gratis informatiepakket toe
Vul uw correcte postcode in

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

thyssenkrupp

Deze maand: extra voordeel met de '100% op maat aanbieding'