Traplift kopen bij thyssenkrupp? Bekijk onze '100% op maat aanbieding'

Het kopen van een traplift betekent dat u ervoor kiest om zelfstandig te blijven wonen. Wilt u de trapliften vergelijken? Daar helpen wij u graag bij. Het wereldmerk thyssenkrupp ontwikkelt, fabriceert en installeert al 65 jaar kwalitatief hoogwaardige huis- en trapliften. Op bijna iedere trap passen trapliften van thyssenkrupp. Ook op die van u? Wij denken van wel en komen graag bij u langs om uw trapsituatie te bekijken en een vrijblijvend advies aan u te geven. Met de trapliften van thyssenkrupp Home Solutions kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen en bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst in uw eigen huis.

Wilt u ook een traplift kopen van thyssenkrupp? Er zijn twee soorten trapliften, die thyssenkrupp op maat kan leveren.

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Nu met levenslange garantie op alle nieuwe trapliften.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodigLees hier meer over onze Levenslange garantie

Onze laatste commercial laat zien hoe het kopen van een traplift precies verloopt en wat de voordelen zijn van onze Swing trapliften.

trapliften vergelijken, trapliften
tevreden klant over Swing traplift van thyssenkrupp

'Wij kunnen nu de wenteltrap helemaal gebruiken, zowel lopend als met de traplift"

Regelmatig krijgen wij de vraag van mensen of er wel een traplift op hun wenteltrap past. En of de rest van de trap dan nog beloopbaar blijft. Gelukkig kunnen wij deze mensen in 99% van de gevallen geruststellen. Zo ook in het geval van de heer en mevrouw Van Druenen, die een hele mooie wenteltrap in hun huis hebben staan.

Traplift kopen: waar moet ik op letten?

U krijgt veel informatie op u af bij de keuze van een traplift kopen: Binnenzijde of buitenzijde van de trap, wel of niet draaien tijdens de rit, blijft mijn trap beloopbaar en mag mijn trapleuning blijven zitten? En dan nog ook de belangrijkste vraag: Past er wel een lift op mijn trap? Allemaal vragen die bij mensen opkomen die trapliften vergelijken, los van de prijs van een traplift natuurlijk.

Het grote voordeel van de trapliften van thyssenkrupp is dat deze zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw trap geplaatst kunnen worden. Door de gepatenteerde ASL-technologie blijft uw trap altijd beloopbaar voor anderen en kunnen wij de traplift op zeer steile, smalle trappen plaatsen. Zelfs op een wenteltrap kan onze lift geplaatst worden. En wilt u met één traplift uw zolder bereiken, dan hebben wij met de Swing traplift de beste oplossing voor u.

Lees u goed in op onze website, vraag informatie bij ons aan of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de beste lift op uw trap, een thyssenkrupp traplift.1) Koop- of huurhuis . Als u een traplift wilt laten plaatsen in een koophuis, heeft u van niemand toestemming nodig. Dit geldt zelfs voor een traplift in de buitenlucht op eigen grond. Maar als u een woning huurt, dan heeft u voor het plaatsen van een traplift toestemming nodig van de huurdersvereniging.

 • Soort trap . In principe past op iedere trap een lift. En bij thyssenkrupp wordt iedere traplift op maat gemaakt, of het nu gaat om een rechte of gebogen trap, of om één of twee verdiepingen die u wilt overbruggen. Ook al heeft u misschien iets anders gelezen, een standaardlift past eigenlijk alleen op een rechte trap zonder bochten. Voor iedere andere trap is maatwerk de oplossing waarmee uw trap ook beloopbaar blijft.
 • Standaard bestaat niet . Elke trap is anders en daarom produceert thyssenkrupp voor al haar klanten alle trapliften op maat. Dit maatwerk kan zorgen voor een iets hogere prijs dan bij een andere leverancier, maar de kwaliteit en het woongenot dat u ervoor terugkrijgt is ook van een andere klasse!
 • Houd de trap beloopbaar . Wilt u trapliften vergelijken? Let dan goed op aan welke zijde van de trap de lift geplaatst wordt, omdat dit bepaalt of de trap voor anderen beloopbaar blijft. Als de traplift aan de buitenzijde wordt geplaatst, wordt de leuning verwijderd. Het is van belang om hier rekening mee te houden, zodat de trap voor uw partner of mantelzorger ook veilig beloopbaar blijft. Let ook op hoe u wordt geacht op en af te stappen. Een traplift die wegdraait van het trapgat zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt afstappen, zonder de diepte in te hoeven kijken.
 • Kosten . Uiteraard hangt de prijs van de traplift samen met uw situatie en persoonlijke voorkeur. Win daarom advies in over de verschillende trapliften en de bijbehorende prijzen. Een traplift voor een rechte trap is bij thyssenkrupp al verkrijgbaar vanaf € 3500. De prijzen voor trapliften die op bijvoorbeeld wenteltrappen geïnstalleerd worden liggen vanwege de complexiteit hoger.
 • Mogelijke subsidies. Er bestaan verschillende subsidies voor de financiering van trapliften. Ga daarom na of er een subsidie is die op uw situatie van toepassing is. Zo kunt u misschien aanspraak maken op een vergoeding op basis van de WMO of op een compensatie vanuit de Wet langdurige zorg. Een trapliftadviseur van thyssenkrupp kan u helpen bij het uitzoeken van subsidiemogelijkheden. Meer over vergoedingen.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer in november van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 30 november 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift.Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Trapliften vergelijken van thyssenkrupp voor de beste keuze.

Swing Levant Comfort Levant Classic
Past op rechte trappen
Past op trappen met één of meerdere bochten - -
Traplift draait automatisch tijdens de rit - -
Traplift draait automatisch van trap weg bovenaan de trap -
Meerdere verdiepingen mogelijk - -
Op maat gemaakte unieke monorail - -
Opklapbare rail -
Verticale stop - -
In hoogte verstelbare stoel / voetensteun -
Gebogen armleuningen -
Rechte armleuningen
Gordeldetectie - -
Geïntegreerd telefoontoestel - -
Maximaal gewicht 125 kg146 kg (mits hellingshoek <45 graden)146 kg (mits hellingshoek <45 graden)
LegendaStandaardOptioneel- Niet beschikbaar

Trapliften vergelijken van thyssenkrupp voor de beste keuze.

Swing Levant Comfort Levant Classic
Past op rechte trappen
Past op trappen met één of meerdere bochten - -
Traplift draait automatisch tijdens de rit - -
Traplift draait automatisch van trap weg bovenaan de trap -
Meerdere verdiepingen mogelijk - -
Op maat gemaakte unieke monorail - -
Opklapbare rail -
Verticale stop - -
In hoogte verstelbare stoel / voetensteun -
Gebogen armleuningen -
Rechte armleuningen
Gordeldetectie - -
Geïntegreerd telefoontoestel - -
Maximaal gewicht 125 kg146 kg (mits hellingshoek <45 graden)146 kg (mits hellingshoek <45 graden)
LegendaStandaardOptioneel- Niet beschikbaar

Voordelen van een traplift van thyssenkrupp

Natuurlijk zitten er veel voordelen aan een traplift van thyssenkrupp. Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben wij de belangrijkste voordelen voor u opgesomd.

 • Past in 99% van de gevallen op uw trap.
  Uw trap hoeft niet breed te zijn om een traplift te kunnen plaatsen. Wij zijn expert op het gebied van plaatsing op wenteltrappen en spiltrappen.
 • Comfortabel en veilig over uw trap
  Onze trapliften maken gebruik van ASL techniek. Deze zorgt ervoor dat de stoel van de lift altijd automatisch wegdraait van obstakels en automatisch wegdraait van het trapgat bij het uitstappen.
 • Uw trap blijft altijd beloopbaar
  Wij plaatsen de trapliften bij voorkeur aan de smalste kant van de trap zodat de trap beloopbaar en veilig blijft.
 • Ergonomische zithouding
  De stoel wordt afgesteld op uw lengte en wij zorgen dat uw knieën altijd 90 graden gebogen zijn.
 • Veiligheid
  De thyssenkrupp trapliften zijn de veiligste trapliften op de markt.

De Swing traplift van thyssenkrupp is uitgerust met de gepatenteerde ASL-Technologie? Maar wat betekent ASL-technologie eigenlijk en wat doet het?

Lees meer over ASL-Technologie en zijn voordelen

De service van thyssenkrupp

thyssenkrupp is niet alleen leverancier van trapliften. Als bedrijf met haar roots in Nederland vinden wij het belangrijk om zowel in het voortraject als het natraject een uitstekende service te bieden.

Snelheid, verstand van zaken en optimale bereikbaarheid zijn de sleutelwoorden in onze dienstverlening.

 • Voor de aankoop
  Zoals iedere trap verschillend is zijn ook de wensen per persoon verschillend. Ons team van experts zoekt zorgvuldig en geheel vrijblijvend samen met u de juiste oplossing die passend is bij uw situatie.
 • Tijdens de montage
  Onze monteurs stellen veiligheid voorop. Tijdens het monteren van de traplift zorgt onze monteur ervoor dat u geen hinder van zijn aanwezigheid ondervindt. Wanneer de traplift klaar is voor gebruik ruimt de monteur netjes alles op en voert het afval af. De monteur vertrekt niet voordat u een proefrit heeft gemaakt op de traplift en precies weet hoe alles werkt.
 • Na de installatie
  Voor vragen kunt u 24/7 contact opnemen met onze service desk. Direct hulp op locatie? Wanneer het noodzakelijk is schakelt onze service desk direct een monteur in die het dichts bij u in de buurt is. Met ons team van 25 monteurs is er altijd iemand die u in geval van nood kan bijstaan.

Joris van Mierlo, trapliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

Veel mensen denken dat een traplift niet past. Gelukkig bewijs ik iedere dag het tegendeel

Joris van Mierlo, trapliftadviseurOok weten of het past? Vraag hier meer informatie aan