Traplift prijs

Wat bepaalt de prijs van uw thyssenkrupp traplift?

De trapliften van thyssenkrupp worden op maat gemaakt. De prijzen kunnen hierdoor sterk verschillen. Het is om die reden helaas niet mogelijk om een standaardprijs te geven. De kosten van een traplift zijn afhankelijk van een aantal aspecten, waarvan een aantal hieronder wordt toegelicht. Bekijk hier waarom de kosten van een traplift uiteen kunnen lopen.

  • Type trap
    De prijs van de traplift hangt in grote mate af van uw trap. Het is eenvoudiger om een traplift op een rechte trap te plaatsen dan op een trap met (meerdere) bochten. Bovendien kan de traplift, bij trappen met bochten, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de trap geplaatst worden. Aan welke zijde de lift geplaatst wordt, hangt af van de breedte van de treden.
  • Aantal verdiepingen
    Indien u met de aanschaf van een traplift meerdere verdiepingen bereikbaar wilt maken, kunnen de kosten van een traplift hoger uitvallen. Het goede nieuws is echter dat u niet voor iedere verdieping een aparte lift hoeft aan te schaffen, één stoel kan meerdere verdiepingen bereiken.
  • Persoonlijke voorkeuren
    U kunt ervoor kiezen om extra functies toe te voegen aan uw traplift. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerbocht. Dit is een verlenging van de rail waardoor u de stoellift op een andere gewenste plek kan parkeren, bijvoorbeeld waar meer ruimte beschikbaar is.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer in november van veel voordeel op een nieuwe Swing traplift. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt van 1 november tot en met 30 november 2018 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing traplift.Ook voordeel op een Swing traplift? Klik hier

Thyssenkrupp traplift belt u terug

Iedere trap en traplift is uniek. Om inzicht te krijgen in de kosten van uw traplift, is het bij thyssenkrupp altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Een adviseur kan de prijs van de traplift, die past bij uw woning en wensen, exact toelichten. Zo kunt u de trapliftprijzen van de verschillende mogelijkheden vergelijken en zijn er geen verrassingen achteraf.

Klik hier voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Vrijblijvende trapliftofferte aanvraag bij thyssenkrupp Home Solutions
In 2 stappen bent u klaar