Traplift prijs

Wat zijn de traplift prijzen van thyssenkrupp?

Als u op zoek gaat naar informatie over trapliften, is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor traplift u nodig hebt. Door de grote hoeveelheid informatie lijkt dat een moeilijke vraag, maar gelukkig valt dat mee. Het enige dat wij moeten weten, is wat de vorm van uw trap is. Want de vorm van uw trap bepaalt welke traplift bij u past en wat de prijs van de traplift zal zijn..

De meest eenvoudige vorm is een brede, rechte trap. In deze situatie zijn er geen plateaus, lastige hoeken of bochten om rekening mee te houden. De prijzen van onze Levant-trapliften worden dan voornamelijk bepaald door de lengte van de rail.

Maar de meeste huizen hebben een trap met één of twee bochten of zelfs een wenteltrap. Gelukkig heeft thyssenkrupp voor iedere trap een oplossing, de Swing-traplift is in dit geval de juiste keuze voor u. Deze traplift past op iedere trap en kan zelfs naar de bovenste verdieping worden doorgetrokken. De traplift wordt op maat gemaakt, waarbij de complexiteit (de lengte van de rail, het aantal bochten en het aantal verdiepingen) de prijs bepaalt.

Iedere traplift is uniek

Bij thyssenkrupp wordt iedere trap afzonderlijk ingemeten en iedere lift op maat gemaakt. U ontvangt standaard een nieuwe en daardoor perfect op uw trap passende rail. Er zijn namelijk veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de hoogte van de onderdoorgang, of de trapleuning kan blijven zitten, wat de maten zijn van de gebruiker en eventuele obstakels in de hal, op de overloop of in het trapgat zelf. Alleen door rekening te houden met al deze factoren krijgt u een traplift waarbij de rail strak op de trap wordt gemonteerd, en die bovenaan iets verder doorloopt zodat u ook veilig en gemakkelijk kunt op- en afstappen.

Hebt u een trap met een of twee bochten? Dan monteert thyssenkrupp in iedere mogelijke situatie de traplift aan de smalle binnenzijde van de trap. Zo neemt de rail van onze Swing-traplift geen ruimte in op de treden en blijft de trap begaanbaar voor iedereen; uw trapleuning blijft namelijk gewoon aan de muur gemonteerd zitten. De rail wordt in onze eigen fabriek gemaakt, waarbij onze vakmensen ervoor zorgen dat de raildelen goed gelast zijn en naadloos in elkaar overgaan. Al deze inspanningen zorgen ervoor dat uw rit met de traplift zo veilig en aangenaam mogelijk zal zijn.

Overzicht van traplift prijzen

Als u voor een traplift van thyssenkrupp kiest, krijgt u altijd een op maat gemaakt product. En omdat iedereen een andere trap en andere wensen heeft, is het lastig om hier een prijskaartje aan te hangen. Om u een beeld te geven hebben we opgesomd welke prijzen bij de verschillende soorten trapliften horen.

Soort trapPrijsindicatie
Rechte trapv.a. € 3.500,00 incl. BTW
Rechte buitentrapv.a. € 4.250,00 incl. BTW
Trap met één of meerdere bochtenv.a. € 7.500,00 incl. BTW
Soort trapPrijsindicatie
Rechte trapv.a. € 3.500,00 incl. BTW
Rechte buitentrapv.a. € 4.250,00 incl. BTW
Trap met één of meerdere bochtenv.a. € 7.500,00 incl. BTW

Met onze standaardversie hebt u een mooie en veilige lift in huis. Zo is de stoelzitting van de Swing-traplift voorzien van gebogen armleuningen die de gebruiker als het ware omsluiten, wat zorgt voor optimale veiligheid tijdens de rit. Bovendien stopt de traplift als er een obstakel op de trap staat en is ze voorzien van een nooddaalsysteem waardoor u altijd naar beneden kunt, ook als de stroom uitvalt. Ook kunt in geval van nood direct een vriend, kennis of familielid bellen via het noodoproepsysteem.

Maar optimale veiligheid en welke opties erop zitten, bepaalt u grotendeels zelf. Met de vele mogelijkheden qua kleur en materiaal voor de rail, de zitting en bekleding kunt u zelf de traplift samenstellen die het beste in uw huis past. Bovendien kunt u opties zoals gordeldetectie laten installeren, waardoor de traplift pas gaat bewegen als de veiligheidsgordel is vastgemaakt.

We kunnen u laten zien hoe de traplift van uw keuze er in uw huis uit komt te zien. Dit doen we met behulp van de HoloLens, waarmee de adviseur uw trap nauwkeurig opmeet en u de traplift direct in een 3D-projectie op uw trap kunt bekijken.

We laten u graag de mogelijkheden zien

Maar het beste beeld schetsen we als we u mogen adviseren in een persoonlijk, geheel vrijblijvend gesprek met een van de adviseurs van thyssenkrupp. Een afspraak maakt u door gratis te bellen naar 0800 5003 of uw gegevens in het onderstaande formulier in te voeren.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Profiteer in november van de unieke '100% op maat aanbieding'. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 30 november 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe traplift.Ook voordeel op een traplift? Klik hier