Trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar toonaangevend

Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Nadat, in 1957, de heer De Reus de allereerste traplift in Nederland plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold.

En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp met al haar honderdduizenden trapliftgebruikers over de hele wereld.

Voordeel in juli

Om u te helpen in uw juiste beslissing om voor thyssenkrupp te kiezen ontvangt u van ons de hele maand juli €800 korting bij aanschaf van een nieuwe Swing-traplift .

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Krijg €800 korting op een nieuwe Swing-traplift in mei.Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 31 juli 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing traplift.Ook voordeel op een Swing traplift? Klik hier
Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Nu met levenslange garantie op alle nieuwe trapliften.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodigLees hier meer over onze Levenslange garantie

De actie loopt tot en met 31 juli 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing-traplift van thyssenkrupp. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of eerder ontvangen kortingen. De €800 korting wordt berekend op het originele totaalbedrag inclusief BTW.

Maak hier uw afspraak en profiteer van voordeel op een nieuwe Swing traplift

Maak een vrijblijvende afspraak en profiteer tot eind juli van €800 korting op een nieuwe Swing traplift

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR