Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar toonaangevend. Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Nadat, in 1957, de heer De Reus de allereerste traplift in Nederland plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp met al haar honderdduizenden trapliftgebruikers over de hele wereld.

Actie: Alléén deze maand, de introductie actie

Uw huis is niet zomaar een huis. Het huis groeide met u, uw gezin en uw omstandigheden mee. En het past zich aan uw behoeften aan als ze veranderen. De S200 traplift is ontwikkeld om u Maximaal vertrouwen en onafhankelijkheid te geven in uw dagelijkse routine. Op maat gemaakt om soepel te werken op uw trap, past de S200 stijlvol in elk huis door de vele mogelijke kleuren en opties. Ter gelegenheid van de introductie hebben we een aantrekkelijke extra actie met maatwerk gebaseerd op uw wensen!

Meer informatie over deze aanbieding?

Vul het formulier hieronder in en wij geven u alle informatie met bijbehorende top aanbieding. Wilt u eerst meer weten over onze trapliften? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0800 5003 .

Vraag meer informatie aan en profiteer van voordeel op uw nieuwe traplift

Ontvang meer informatie over de 'Introductie actie' door het formulier in te vullen

IN 2 STAPPEN BENT U KLAAR
Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Stap 2: nog een paar gegevens en wij gaan voor u aan de slag.
Vul uw correcte postcode in
Please enter your phone number

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een afspraak met één van onze adviseurs

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs te maken.
Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Ons ingenieurschap bij u thuis, voor het leven. Met de mogelijkheid tot levenslange garantie bij een nieuwe S200 traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodig Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met het eind van de lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe S200 van thyssenkrupp. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of eerder ontvangen kortingen.

callback

callback

broschure

broschure

appointment

appointment