Trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar toonaangevend

Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Nadat, in 1957, de heer De Reus de allereerste traplift in Nederland plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold.

En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp met al haar honderdduizenden trapliftgebruikers over de hele wereld.

Voordeel in september

Om u te helpen in uw juiste beslissing om voor thyssenkrupp te kiezen ontvangt u van ons de hele maand september 21% BTW voordeel bij aanschaf van een nieuwe Swing-traplift .

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Krijg in september 21% BTW korting op een nieuwe Swing-traplift. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 30 september 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing traplift.Ook voordeel op een Swing traplift? Klik hier
Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Nu met levenslange garantie op alle nieuwe trapliften.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodigLees hier meer over onze Levenslange garantie

De actie loopt tot en met 30 september 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing-traplift van thyssenkrupp. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of eerder ontvangen kortingen. De BTW actiekorting wordt berekend over de originele door ons uitgebrachte offerte. Het bedrag aan BTW wat daarop staat ontvangt u, bij aankoop van een nieuwe Swing traplift, als korting van thyssenkrupp Home Solutions.