Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar toonaangevend. Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Nadat, in 1957, de heer De Reus de allereerste traplift in Nederland plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp met al haar honderdduizenden trapliftgebruikers over de hele wereld.

Actie: Alléén deze maand: € 900 korting op de S200*

Uw huis is niet zomaar een huis. Het is een vat vol herinneringen. Het groeide met u, uw gezin en de steeds veranderende omstandigheden mee en kan dat ook in de toekomst blijven doen. Onze trapliften werden namelijk ontwikkeld om u maximale onafhankelijkheid te bieden in uw dagelijkse routine. Zo kan uw huis nog heel lang uw thuis zijn.

Meer informatie over deze aanbieding?

Vul het formulier hieronder in en wij geven u alle informatie met bijbehorende top aanbieding. Wilt u eerst meer weten over onze trapliften? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0800 5003 .

* op geselecteerde modellen, zolang de voorraad strekt. Concurrerende aanbiedingen op overige modellen. Maak een afspraak en kom achter de mogelijkheden voor úw situatie.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis trapliftinformatiepakket aan

Laat uw gegevens achter en ontvang de brochure inclusief aanvullende informatie.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Voer uw telefoonnummer in
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw aanvraag om meer trapliftinformatie

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Ons ingenieurschap bij u thuis, voor het leven. Met de mogelijkheid tot levenslange garantie bij een nieuwe S200 traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodig Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met het eind van de lopende maand en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe S200 van thyssenkrupp. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of eerder ontvangen kortingen.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact