Trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar toonaangevend. Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Nadat, in 1957, de heer De Reus de allereerste traplift in Nederland plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp met al haar honderdduizenden trapliftgebruikers over de hele wereld.

Actie: 100% traplift op maat. 100% aanbieding op maat

Alléén deze maand een extra aantrekkelijke offerte

We gaan voor maatwerk – in alles. Speciaal voor uw situatie en wensen maken we een aantrekkelijke offerte met de beste aanbieding voor de beste traplift.

Nieuwsgierig naar uw aanbieding?

Vul het formulier hieronder in en wij geven u alle informatie met bijbehorende top aanbieding. Wilt u eerst meer weten over onze trapliften? Vraag dan het gratis informatiepakket aan of neem telefonisch contact met ons op: 0800 5003.

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Nu met levenslange garantie op alle nieuwe trapliften.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodigLees hier meer over onze Levenslange garantie

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 30 november 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing-traplift van thyssenkrupp. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of eerder ontvangen kortingen.