Traplift als mobiliteitsoplossing

Maak een nieuw begin met traplift van thyssenkrupp

Nu senioren langer thuis moeten wonen dan voorheen, besluiten steeds meer mensen een nieuw begin te maken in hun bestaande woning. Door middel van een mobiliteitsoplossing die slechts een kleine impact heeft op het uiterlijk, de inrichting en de sfeer van hun thuis.

Maak een nieuw begin in uw bestaande woning met een traplift van thyssenkrupp

Senioren moeten langer thuis blijven wonen dan voorheen, ook als hun mobiliteit achteruit gaat. Dat zal in 2018 niet anders zijn.

ANBO Onderzoek

Uit onderzoek dat we samen met seniorenorganisatie ANBO hebben uitgevoerd, blijkt echter dat bijna 50% van de senioren hun huidige woning niet geschikt vindt om er op latere leeftijd te blijven wonen.

Verhuizen vinden veel mensen geen optie, want niemand wil zijn thuis verlaten als dat niet hoeft.

En een verbouwing, waarbij de woning bijvoorbeeld gelijkvloers wordt gemaakt, is ook niet ideaal, want dat is doorgaans een ingrijpende, dure en tijdrovende aangelegenheid.

Steeds meer mensen besluiten dan ook een nieuw begin te maken in hun bestaande woning. Door middel van een mobiliteitsoplossing die slechts een kleine impact heeft op het uiterlijk, de inrichting en de sfeer van hun thuis.

Informatiepakket thyssenkrupp trapliften

Krijg in september 21% BTW korting op een nieuwe Swing-traplift. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt tot en met 30 september 2019 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Swing traplift.Ook voordeel op een Swing traplift? Klik hier

Traplift als oplossing

Wij van thyssenkrupp merken dat steeds meer mensen in hun zoektocht uitkomen bij ons paradepaardje, de Swing-traplift. Met deze traplift, die zelfs naar de zolder kan worden doorgetrokken, wordt het hele huis weer voor iedereen bereikbaar. Bovendien past hij op iedere mogelijke trap, of het nu om een wenteltrap gaat, een trap met een of meerdere bochten of om een heel smalle opgang.

Voordelen

De Swing is heel compact, de stoelzitting kan draaien tijdens het gebruik en deze lift gaat uiterst efficiënt met de beschikbare ruimte om. Zo installeren onze monteurs de traplift waar mogelijk aan de binnenkant van de trap; zo blijft de kant waar de leuning zit veilig beloopbaar voor medebewoners, kinderen of mantelzorgers. En de installatie is binnen 4 uur geregeld. Netjes, efficiënt en zonder grote en rommelige ingrepen.

Roel Baert, trapliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is waar thyssenkrupp voor staat.

Roel Baert, trapliftadviseurOok de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs? Maak hier een afspraak met Roel of één van zijn collega's

“Oude bomen verplaats je niet”

De Swing-traplift heeft al heel veel klanten kunnen overtuigen. Een enthousiaste gebruiker vertelt: “De trap naar onze slaapkamer oplopen kostte mij zo veel energie dat mijn vrouw en ik zelfs overwogen te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Maar oude bomen verplaats je niet. Dus toen een vriend ons wees op de Swing-traplift hebben we die snel laten inmeten en laten plaatsen. Nu kan ik zonder moeite naar boven en weer terug, en kunnen we ons fijne huis gewoon laten zoals het is.”