Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

een showroom voor trapliften in Ulft

Uw trapliftspecialist in Panningen e.o.

Bekijk en probeer onze traplift in Panningen. 'Huis van Morgen' is onze officiële partner in Limburg. Zij zijn een laagdrempelige demonstratiewoning met diverse mogelijkheden om langer in uw eigen huis te blijven wonen. Ervaar zelf van welke gemakken u kunt genieten als u wat minder mobiel wordt, en test ze direct uit. Zoals onzetraplift. De vrijwilligers staan graag voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar de beste oplossing.

Over thyssenkrupp

thyssenkrupp Home Solutions gevestigd in Krimpen aan den IJssel is al sinds 1953 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor kwalitatief hoogwaardige mobilititsoplossingen. In al onze producten, zoals trapliften, plateauliften en huisliften, spelen kenmerken als innovatie, service, kwaliteit en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol. Daarnaast leveren wij landelijke service aan al onze producten uitgevoerd door onze eigen monteurs die wij periodiek opleiden en bijscholen.

De traplift is een product dat steeds belangrijker wordt in Nederland en thyssenkrupp Home Solutions heeft bewezen marktleider te zijn op het gebied van innovatie zoals te zien is aan onze S200 traplift met onze gepatenteerde ASL-technologie. Daarnaast is onze trapift uniek omdat;

  • Ontwikkeld in samenwerking met Ergotherapeuten
  • Comfortabele zithouding doordat u uw knieën 90 graden kunt buigen
  • Gebogen armleuningen voor extra zekerheid en geborgenheid
  • Eenvoudig uitstappen doormiddel van de anti-slip armleuningen

De trapliften van thyssenkrupp

Wilt u nu alvast de trapliften bekijken? Dan kan dat natuurlijk op onze website. Kies hieronder voor welke trap de traplift bedoeld is:

Wilt u de traplift in Panningen komen bekijken en proberen? Neem dan contact op met onze partner:

Contactgegevens van 'Huis van Morgen'

Bernhardstraat 4
5981 XP Panningen
tel: 06-83417046
info@huisvanmorgen.nu

Openingstijden:
Donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties)
Rondleidingen buiten openingstijden zijn alleen mogelijk op afspraak.

callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact