Skip Navigation

Coronavirus : veilig huisbezoek volgens RIVM regels. Of veilig advies zónder huisbezoek: kies wat u wilt! Meer info? trapliften / meer info huisliften

Traplift voor spiltrap

Weet u nog het moment dat u uw huis kocht? U liep door de voordeur en werd meteen aangetrokken door de prachtige spiltrap met gebogen leuning. Spiltrappen zijn ware eyecatchers, maar misschien bent u er op dit moment niet meer zo blij mee. Bij verminderde mobiliteit kan een spiltrap een enorm obstakel in huis worden en uw bewegingsvrijheid beperken. Om dit probleem voor u op te lossen, heeft thyssenkrupp de S200 traplift ontworpen. Een traplift die zelfs de smalle en steile spiltrappen weer toegankelijk maakt.

Onze trapliften zijn ook geschikt voor spiltrappen

In het verleden waren spiltrappen buitengewoon moeilijk te voorzien van een traplift. Vanwege de scherpe rondingen en de precisie die nodig is om een stoellift aan te passen aan de draaiing van een spiltrap, was er bijna geen andere optie dan verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Met de nieuwste technieken van thyssenkrupp is het nu mogelijk om zelfs voor spiltrappen een oplossing op maat te maken en alle verdiepingen in huis toegankelijk te houden.

Enkele voorbeelden van spiltrappen voorzien van een thyssenkrupp traplift

thyssenkrupp Swing wenteltrap

Betaalbare stoellift voor spiltrap

Omdat het opmeten, het produceren en het installeren van een lift op een spiltrap maatwerk is, gaan veel geïnteresseerden er in eerste instantie vanuit dat een traplift voor een spiltrap extreem duur is. Thyssenkrupp heeft echter een uniek meet- en ontwerpsysteem, waarmee wij in staat zijn om eenvoudig en efficiënt de beste pasvorm van het railsysteem te ontwikkelen en een spiltraplift te installeren tegen bijna ieder persoonlijk budget.

Uw spiltrap blijft beloopbaar voor anderen

Trapliften van thyssenkrupp onderscheiden zich onder andere door de ruimte die beschikbaar blijft voor andere trapgebruikers. De rails waarover de stoel op en neer beweegt, wordt bevestigd aan de binnenzijde van de trap. Op deze manier heeft niemand ‘last’ van de stoellift en blijft de trap ook goed beloopbaar. Onze rails kunnen zelfs aangepast worden naar spiltrappen die onderbroken worden door een overloop. Kortom, er zijn maar weinig uitdagingen waarbij we u niet kunnen helpen.

S200 traplift voor trappen met bochten

De S200 traplift voor trappen met bochten voldoet aan alle veiligheidseisen en zorgt voor een vlotte en soepele rit naar iedere verdiepingen in uw huis. De traplift draait mee met de rondingen van uw spiltrap, zodat u altijd in de meest veilige positie zit. Bovendien zijn onze trapliften voorzien van een veiligheidsriem en armleuningen die u als het ware omhelzen. Lees hier alles over de S200 traplift en neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen trap.

Meer informatie en snelle installatie van een spiltraplift

Overweegt u om een spiltraplift van thyssenkrupp te kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Mogelijk worden deze al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Bent u klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van thyssenkrupp bij u langs om uw spiltrap te bekijken en op te meten.

Als u akkoord bent met ons voorstel, dan wordt uw traplift op maat gemaakt in onze fabriek en al binnen enkele weken bij u thuis gemonteerd door een van onze installateurs. Na het monteren van de rails wordt de stoel geplaatst en aangesloten op het standaard elektriciteitsnetwerk. Uw spiltraplift is na het programmeren, afstellen op uw postuur en testen compleet en klaar voor gebruik.

Roel Baert, trapliftadviseur van thyssenkrupp Home Solutions

De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is waar thyssenkrupp voor staat.

Roel Baert, trapliftadviseur Ook de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs? Laat u adviseren door Roel of één van zijn collega's
callback

Bel me

broschure

Brochure

appointment

Contact